eskişehir opel servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tavsiyenizi degerlendirecegim denemekten zarar gelmez,
bu kadar övdüğünüze göre demekki iyi bir insan iyi bir usta

ben arkadaşın arabasına motor(grank mili de degişti)yaptırmak için oraya götürdüm diger yerlerden önceden fiyat almıştım adamlaruçtu agzını 5 milyardan açtı işçilik 1500 dediler ama gökhan usta (opes) saolsun bize güzellik yaptı........

bence böyle bir usta eskişehir gibi yerde zor bulunur hem işçilik hemde seni düşünen biri olarak ben çok memnunum...ama herkesin tercihi gitmeden de yargılamak olmaz tabi...gidin begenmezseniz(kesin begenirsiniz)bir daha gitmezsiniz...

hayırlı sahurlar

tam adresini yazarsan sevinirim tariften pek anlayamadım:)

evet tam yerini sölerseniz seviniriz.

OPES:
adres:S.Çarşısı Anadol sok.no:42/44/46
tel:0222 217 79 79
op-esotomotiv@hotmail.com
GÖKHAN DAGLI

arkadaşlar 3 numaranın olması KAPORTA,BOYA,MEKANİK yan yana 3 de opes e ait hizmette sınır tanımıyor saolsun ustamız gelmişken far sinyal hepsine bakıyor sen demeden.
NOT:aracınız arızalanıp yolda kaldınız(allah korusun)gökhan ustaya bir telefon ediyorsunuz il sınırları içinde geliyor(il dışı gelip gelmedigini bilmiyorum hiç şahit olmadım çünkü)

AYRICA BASİT ADRES:SANAYİ PTT KARŞI ARALIGI...
kime sorsanız tanır ve gösteriri yerini..
hayırlı sahurlar...

Opel servisi aramaya gerek yok USTA bulun başınız ağrımasın. İki arabanın zor girdiği ufacık dükkanda da işiniz çözülüyor

Kimi TECH 2 ile bakar sadece

Usta bulursanız kaputu bile açmadan teşhisi koyar

Buda benden tecrübeye dayalı tavsiye

Ben Gökhan Abiye götürüyorum yani götürücem bundan sonra daha yeni aldık daha bi arızası yok Allaha çok şükür ama ben Gökhan abi gibi birini tanımam usta olarak 1o numara biri tavsiye ederim gitmedinizi...

Geri