eskişehir opel servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elbette olabilir. Gözümle görmedim ama çok basit şekilde değişiyor.

ben sürekli alpataya gidiyorum. Dışarıda hiçbirşey yaptırmadım henüz

ben bakım için opes gitmiştim.Saygılı...Fiyatları da normaldi...Kapı menteşe yerlerini yağlarken koruyucu lastikleri elemanlar ya takmayı unuttular ya da ...... belki ufak bir ayrıntı ama dikkat edilmesi gerekir.Bir gittiğimde hiç bir araba olmayışı beni kıllandırdı, ben bakım yaptırdığımdan dolayı bir sorunla karşılaşmadım.Şimdi arabada tamiratlık bir iki iş var nereye gitsem diye düşünüyorum.

ben opese gitdim hiç memnun kalmadım benim arızamı bırakın çözmeyi anlamadılar bile maalesef eskişehirde opel ustası yok

çıldırları oneririm ama orada aydın ustayı bulun ve ismimi verin kenan sarı corsalı dersenız yardımcı olacaktır.ben basıt bır arıza yuzunden denemedıgım servıs usta kalmadı hepsı 1 parca ısmı verdı degıstırdı sonuc husran arıza devam ettı ama aydın ustayı tanıdım o bana arızanın değişenlerle alakalı olmadıgını ve arızayı arayıp bırlıkte bulacagız dedı ve ıse koyuldu ve arızayı ezbere soylemek yerıne arayıp buldu bu davranısı usta oldugunu kanıtladı.ustalar yag değişiminde yagı bosaltır yenıyı doldurur ama aydın usta yagı boşaltır bayagı bekler suzer sonra mazotlu bı karısımı var onu 5-6 lt motorın ıcıne doker sonra kalan eskı yagın akmasına pıslıklerın ınmesıne sebeb oldur.sonra hava tabancasıyla yag kapagından basar havayı ıyıce bıtınce yenı yagı koyar.hangı usta bunu yaptı bu zamana kdr ben hıc gormemıstım.nereye gıtsem ama bı motor temızleme atalım ver 30 tl der :) ama aydın ustayı bulun orada çalısan bırı ama ıyı bırı pişman olmazsınız

Geri