0534 259 42 13 bir durum olursa haberdar olabilirim yemek yicemız yere oturdugum yer 50 metre felan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah abi gelirsen benim kasırga emrine amade ayıp attin beyaz gelincik yoksa Kasırga var ayrıca allah kavuştursun tülomsaşın otoparkında benim babamda tülomsaşda çalışıyogelirsen Emrah abi konuşuruz daMerhaba arkadaşlar,
valla uzun zaman oldu girmeyeli. Bi gorundum sonra kayboldum. Islerin yogunlugundan nefes alcak vakit bile yok valla.
Arkadaslar biliyosunuz her zaman katılmaktan yanayım fakat benim vectra bu sabah peder tarafından antalya'ya goturuldu.
Onun icin arabasızım. Isleri ayarlayabilirsem yaniniza ugramaya calisicam. Zaten mekan yakin bana.
Burakcım benim peder Tulomsaşta çalışıyo. Sen nerde gordun beyaz gelinciği?
Buğracım inşallah ayarlarsın çünkü herşeyi saolsun gökalp organize etti :good:Ben katılamazsam afola.... Antalya'ya gideceğim işlerimi ayarlayamassam katılamayacağım.
Keşke gelseydin buğracım bu sefer baya bi güzel olduözürlerimi kabul etmenizi bekliyorum başka zaman inşllah. tekrar özür