çok güzel bir organizasyondu. sıcak karşılamalarından dolayı tüm eskişehirli arkadaşlara tek tek teşekkürler...
fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek Erhan sen saol taaa Kütahyalardan geldin ayrıca Corsan herkeste hayranlık uayndırdı bunuda sölemeden geçmiyim dedim hatta arkadaş hastası oldu sanırım onuda OPELci yaptık (bütün emelim oydu zaten ) inşallah en yakın zamanda fotolarıda koyarsında opelci kardeşlerimiz o sıcak görüntüleri görebilir Ayrıca gökalpten aldım msnini aldım ve ekledim abi haberin olsun dedimçok güzel bir organizasyondu. sıcak karşılamalarından dolayı tüm eskişehirli arkadaşlara tek tek teşekkürler...
11 kişiydi diğer etkinliğe göre katılım fazlaydıkaç kişiydiniz?
teşekkürler burak.eğer arkadaşın OPEL ci olmasında benim de payım varsa ne mutlu bana iyi ki gelmişim fotoğrafları da ekliyorum şimdi fotoğraf arşivineNe demek Erhan sen saol taaa Kütahyalardan geldin ayrıca Corsan herkeste hayranlık uayndırdı bunuda sölemeden geçmiyim dedim hatta arkadaş hastası oldu sanırım onuda OPELci yaptık (bütün emelim oydu zaten ) inşallah en yakın zamanda fotolarıda koyarsında opelci kardeşlerimiz o sıcak görüntüleri görebilir Ayrıca gökalpten aldım msnini aldım ve ekledim abi haberin olsun dedim
buluşmaya ait fotoları yayınlayınlayında nasıl insnlarla mesajlaşıyoruz bir görelim işin espirisi fotoları en kısa zamanda görmek istiyoruz nasıl eğlendiniz görelim bizi merakta bırakmayın bir daha ki buluşmanızı yaza doğru yapında bizde UŞAK tan çıkıp gelelim