öncelikle geçmiş olsun diyeceğim ama sonra samimiyetimize dayanarak bir kaç şey söylemek istiyorum. özellikle sen ve ares kardeşim araçlarınızın sınırlarını görmek için kendinizi ve araçlarınızı yırtıyorsunuz. yok 0-100 şu kadar sn. yok son hız bu kadar, onu solladım bunu tokatladım. daha geçen gün yazdım ne gerek var bunları denemeye yada onla bunla yarışmaya? araçlarımızda bir takım güvenlik tedbirleri var ve bunlar bizi istenmedik durumlardan korumak için ve her şeye rağmen bu sistemlerin de tolere edebilecekleri ve edemeyecekleri sınırlar var. beni de bazen ne saçma arabalar taciz ediyor. ama ben yol verip gönderiyorum. muhtemelen içinden ya turbo astrayı solladım yada adam almış ama kullanmayı bilmiyor diye eğleniyordur. emin ol benim de 17 - 18 yıllık sürücü tecrübemin getirdiği bir şöförlüğüm var, kısaca iyi araba kullandığımı söyleyebilirim. ben istemedikten sonra kolay kolay kimse beni sollayamaz. ama ne gerek var? kime neyi ispat edeceğim? ailem var çoluğum çoçuğum var. haa bunu söylerken elbet yaşımın kemale ermesi etkili. ama bazı şeyler için illa yaşın kemale ermesi gerekmiyor. bence siz araçlarınızın sınırını ve kendi yeteneklerinizi ölçmeye bir son verin ve böyle gazlara gelmeyin hiç kimse bilmese bile siz aracınızın yeteneklerini biliyorsunuz bunu başkalarına ispat etmeye çalışmayın. sevgiler saygılar