ESP var mı yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nekropsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
esp yok.

arka frenler kampana. demekki esp yok. eps var ama esp de var sanıyordum ben bu araçta. peki esp denen olay sonradan takılamaz değil mi?

şu corsalardaki EPS yüzünden ilan veren bütün corsacılar ESP yi işaretliyorlar, ESP elektronik denge (stabilize) programı, bu sınıftaki araçların hiçbirinde yoktur yüksek segment araçlarda vardır.

şu corsalardaki EPS yüzünden ilan veren bütün corsacılar ESP yi işaretliyorlar, ESP elektronik denge (stabilize) programı, bu sınıftaki araçların hiçbirinde yoktur yüksek segment araçlarda vardır.
corsalarda iyi hatırlıyorum biz corsayı sipariş verirken cosmo donanımda sunulan teknik pakette xenon + cc + esp vardı ve fiyatı hemen hemen 3500 liraya varıyordu o bakımdan emin olmadan yazmayalım lütfen ama inanın trde olduğunu sanmıyorum yurtdışında espli birçok corsa c var

burdaki arkadaşlar servis teknisyeni veya satış uzmanı arkadaşlar değiller, ve ben corsa gibi araçların hiçbirinde esp görmedim sende eps görmüşsündür. ;)

burdaki arkadaşlar servis teknisyeni veya satış uzmanı arkadaşlar değiller, ve ben corsa gibi araçların hiçbirinde esp görmedim sende eps görmüşsündür. ;)

Ben bu segment'te bi çok araçta gördüm eps zaten hepsinde standartsa (ki öyle) opsiyon listesinde nasıl gözükebilir;)

Eco nuzda malesef Esp yok...

Geri