Euro C veya Avrupa tipi Corsa C'ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkezşn kendi zevki tabii ama bence jantlar bu arabalara hiç olamamış. Bence corsa c lerin gsi daki jantı gibi yakışan bir jant yok. Tabii buda benim zevk anlayışım.
Birde ben japon ve ya alman sitili anlayışına karşıyım. Burada herkez aracına ne yapıyorsa kendi stilini ve zevklerini ortaya koyuyor.

Ahmet Altınçubuk

+1000 (Bugün bu arkadaşa katılma günüm :) Aynen katılıyorum düşüncelerine)

Borbet o kadar bollaştı ki artık hoşuma gitmiyor açıkçası.Borbetten ziyade benzer tipte olan azev i beğenmişimdir hep.(ofsetli modeli için konuşuyorum).Ofsetli başka jantlarda olabilir .Şahsi fikrim 9.resim , 1.sınıf racing bir jant veya 8.resim gibi kapalı bir jantta deneyebilirsin.

Benim için fazla iddalı ama beğensemde beğenmesemde her türlü görsel modifikasyonu ve bu yöndeki gayreti destekliyorum, resimleri koyan arkadaşın emeğine sağlık.

Evet en üstteki ATS Cup jantı ama bulmak zor oluyor genelde aramak lazım ama en alttan 2. jantta çok iyi durabilir.

Photo0835.jpg

Photo0779.jpg

Ya ben nedense siyah arabada kemik renk jantları cok beğeniyorum.. Ayrıca borbet hoş olmuş gerçekten bende beğendim.. ama dikkat edin buradaki araçların hepsi tek kapı... Sıkı bir modifiye sonrası borbet :good::good:

size göre ne kadar çok güzel geldiyse banada bi o kadar kötü geldi bu jantlar.. gerçekten bedava verseler takmam...
zevk meselesi tabi.. anlatmak istediğim bu..

buda benim eski aracım satalı 2.5 sene oluyor jantlar bi ara honda civicteydi şimdi boşta

corsa001.jpg

9. resimdeki oz'dan da buldum ama tek var takımı yok ve 13*7" takım ve daha güzel ofsetli olsa keşke

Geri