Euro C veya Avrupa tipi Corsa C'ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence jantlar süper jnat lamayı düşünürsem bunları düşünürüm farklı olmak herzman güzeldir

bence de çok kötü duruyor bu borbet tipi jantlar.. hiç mi hiç yakışmamış...

+++ Bende bi sevemedin bu jantları normal jantlar daha hoş duruyo Corsa C 'de

arkadaslar ustten 5ve 6 ıncı resımdekı aracatkı jant ve lastıklerın ebatları hakkında yorum yapabılırmısın cok hosuma gıttıler kac ınc olduklarını merak ettım :S

arkadaslar ustten 5ve 6 ıncı resımdekı aracatkı jant ve lastıklerın ebatları hakkında yorum yapabılırmısın cok hosuma gıttıler kac ınc olduklarını merak ettım :S

16 jant 205/45/16 büyük ihtimalle arkadaşım ayrıca
ofsetli jant taktırmak ve düşürmek isterseniz kesin ama kesin sertleştirilmiş amartisör ve camurlukları actırmanız gerekir baya bi emek harcamanız lazım

Fena değiller gibi,bazısı çok kötü..Beyaz renkli jant gerçekten güzel ancak Borbet rezil bir jant bence. Tek gittiği araç Şahin ve E30. Wagenwerks gibi German Style mod forumlarına veya resimlerine bakarsanız bir tane bile Borbet göremezsiniz.

walla offset güzelde bu yollarda kullanılacak jant değiller +zevkler tartışılmaz tabi ama ben çok offsetlileri beyenmiyorum 9-8 gibi değerler corsa c için çok abartı bana göre. Benim sevdiğim 4-3 cmlik olucak 5 kollu olucak bijjon göbeği içerde kalacak kolların şeklini bozmayacak şekilde olmalı ;)

Geri