Evet arkadaşlar beyaz yılanımın son hali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan telifi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ynt: Evet arkadaşlar beyaz yılanımın son hali

Hocam araciniz cok guzel olmus masallah kapi kollari insignia da ki kollardan mi acaba?

Ynt: Evet arkadaşlar beyaz yılanımın son hali

güzel olmuş,güle güle kullanın ..

Tayfur Bey,
Gerçekten aracınız ile ilgili olarak yapılan uygulamalar çok güzel ve kullanışlı.
Yanlız bazı arkadaşların demiş olduğu pahalı olayına açıklık getirmek isterim.Dediğiniz gibi 4 tane led amp 40 tl fakat bu araçta  sadece tavanlara 15 adet led ,soğutucu , ve driver  kullanılmıştır.yani özel olarak el yapımıdır.
Aracın toplam yapım aşaması 15 gündür.Detaylara girmek değil sadece  almış olduğu hizmet karşılığında vermiş olduğu  ücretin aşamalarını anlatmak istedim.

Beni forum sitelerinden tanımayan pek yok .Modifiye olarak elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.Modifiye olarak çok hassasımdır kendi aracımda kullanmadığım hiç bir şeyi tavsiye etmem.Ve şu an test aşamasında olan bir çok ürün var. Forum dan arkadaşlar zaman buldukça kendi  aracımı inceleyip yorumlarını iletiyorlar.şu ana kadar kötü bir yorum da almadık.

tunc link' Alıntı:
Tayfur Bey,
Gerçekten aracınız ile ilgili olarak yapılan uygulamalar çok güzel ve kullanışlı.
Yanlız bazı arkadaşların demiş olduğu pahalı olayına açıklık getirmek isterim.Dediğiniz gibi 4 tane led amp 40 tl fakat bu araçta  sadece tavanlara 15 adet led ,soğutucu , ve driver  kullanılmıştır.yani özel olarak el yapımıdır.
Aracın toplam yapım aşaması 15 gündür.Detaylara girmek değil sadece  almış olduğu hizmet karşılığında vermiş olduğu  ücretin aşamalarını anlatmak istedim.
Tarik bey benim aracina sogutucu ve driver kullanilmamis ilerde bi problem cikarirmi acaba.
Sonradan sogutucu ve driver ekletebilirmiyiz. ?

B֜LENT link' Alıntı:
Tarik bey benim aracina sogutucu ve driver kullanilmamis ilerde bi problem cikarirmi acaba.
Sonradan sogutucu ve driver ekletebilirmiyiz. ?

Benimde kafama takıldı şimdi  023hm bendede bu soğutucu ve driver yok acaba bir sorun ile karşılaşırmıyım? garantimde bitti keşke daha önce bunu bilebilseydim.  032questn

Öncelikle Bülent bey sizin araca soğutucu gerekmiyor.Siz sıcak kanlısınız

Ömür Bey,
Sizin ledler havaların sıcak soğuk olmasından dolayı buhar yolu ile soğuyor bu nedenle driver e gerek kalmıyor.

bana göre tavan aydınlatmasına takılan ledlerde driver olmasına gerek yok.

Araçta her ampulun elektrikli parçanın motorun çekeceği akım bellidir. CanBus her hat üstünden çekilen akımı kontrol eder. Akımda farklı bir durum varsa o hattı kısa devre ihtimaline kareşı korumaya alır ve ekranda ilgili uyarıyı verir. (kontak açıkken patlak bir ampulu yenisi ile değiştirdiğinizde yeni ampulun yanması için kontağın bir kez kapatılıp açılması gerekir

tavan lambası canbus tarafından kontrol edilmez zaten tavan lambası patlak diye de araç yol bilgisayarı uyarı vermez.

aynı durum astra h araçlarda vardır. astra h araçlarda plaka lambasını canbus kontrol etmez. patlarsa uyarı vermez ne takarsanız takın sorunsuz çalışır. yine aynı şekilde astra h araçlarda ön sis farları da canbus tarafından kontrol edilmez. bu yüzden astra h araçlarda ön sis farı sigortası atmadığı sürece iki ampul de patlasa yol bilgisayarında uyarı almazsınız.

bu yüzden araç içi aydınlatmada kullanılan ampulleri led ile değiştirdiğinizde driver kullanamanıza ve gereksiz para ödemenize gerek yoktur.

Driver kullanılması arıza ışığı yakmasından dolayı değil, led'in çalışma prensibinden dolayı kullanılmaktadır.
Arıza ışığı yakan plaka ampulü, gündüz farı gibi yerlerde led kullanıldığında arıza ışığı yanmasını engelleyen modül kullanılmaktadır.

Geri