arkadaşlar benim şahsi kanaatim şu formula1 gibi bir profesyönellik olayının doruğunda bir motor sporu olayında ferrarinin bütün ihtimalleri düşünmesi gerekirken çok acemi bir davranışla şampiyonluğu resmen hamilton a hediye ettiler bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende F1 tarihini ve yarışlarını iyi bilirim.bu yüzden dışardan sallama yazmıyorum.üstelik pilotlarıda tanıyorum pilotajın ne olduğunuda biliyorum.bana göre massa ferrraride yarışacak kapasitede bir pilot değil.ona sağlanan imkanları bir başkasına verilse en kötü massa kadar başarılı olurdu.raikonen zaten yapı olarak çok hırslı bir insan değil.onun için yarış içerisinde hedef olmadığı zaman konsantrasyonunu kaybediyor.(monacoda yarış dışı kalınca hemen soyunup yatda güneşlenmeye gitmesi örnek olabilir)massa 2. pilot olduğunu biliyor ve bunun komplexini birtürlü atamıyor.gerçekten iyi pilot olsaydı eline geçirdiği birçok fırsatı iyi değerlendirip son yarışa 7 puan geriden gelmezdi.hamilton sezonun başında araçları çok yavaş olmasına rağmen üstelik kovalainen tam bir çaylak gibi yarışıp hiç yardımcı olmamasına rağmen 2 tecrübeli ferrari pilotuna tek başına (hatta alonsoda dahil) mğcadele etti.sonundada kazandı.bence bu çabalarınınn karşılığında sevmesemde hamilton şampiyonluğu haketti.ferrari gece yarışının ardından 2 pilotuylada yollarını ayırıp (rezil bir geceydi hem pilotlar hemde strateji anlamında) sezonu test pilotları ile bitirip (ki hertürlü halde takım şampiyonluğuna ulaşılırdı zaten) sezon sonunda kesinlikle 1. pilot olarak vettel ile anlaşmalıydı.
öncelikle size şunu belirteyim; ya okuduğunuzu yorumlayamamışsınız yada tüm mesajları okumamışsınız."ben yarışları f1 tarihini ve araçları oldukça iyi bilirim, dışardan yarış izlemek başka bişey.. sonra da olduk olmadık yorumlarda bulunmak !!" yazan kişiye cevaben, bende F1 tarihini iyi bilirim gibi bir cümle kurdum. üstelik bunun avkatlığını neden yaptığınızı anlayamadımda.neyse...kimse size f1 tarihini bilip bilmediğinizi sormadı recep bey ayrıca hamilton u kovalainen i veya vettel i kaç senedir tanıyosunuz.. Massa ferrari de yarışacak kapasitede bir pilot değil demişsiniz peki o zaman şampiyonluğu son haftada kaçıran kim neden mclaren in arabası ferrariden çok daha iyiyken ferrari son haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı ve markalar şampiyonu oldu kendi kendine gitmedi heralde bu araçlar..