vallahi sizin bu söyleminize bakarak bir sonuç çıkaracak olursak zaten hamilton en iyisi gerisi istatistik demek kalıyor.bir nevi massanın sadece istatistik olarak yarıştığını söylemiş oluyosunuzki buna kesinlikle katılırım.ama benim için en iyi yada iyi kıstası adının önüne sıfat eklenmesi ile olmuyor.iyi pilot herzaman elindeki imkanları sonuna kadar zorlayan ve eldeki imkanlarla en iyisini yapabilen pilottur.mesela örnek vermek gerekirse schumi nin 2006 yılındaki aracı neredeyse 3. takım statüsüne düşecek kadar kötüydü.ancak en iyi olmanın tecrübenin getirdiği mücadele hırsıyla aldığı sonuçlar ortadadır.aynı araçla massanın yaptıklarıda ortada.bu nedenle şampiyon olan en iyidir gerisi iststistik bana göre bir anlayış değil.geçtiğimiz sezonlarda 2 kez şampiyon olan sizin mantığınıza göre en iyi olan akonso nerelerde peki??demeki eniyi lmak demek şampiyon olmak yada son haftaya 7 puan geriden gelerek şampiyon olma mucizesini beklemek demek değil.Türkiyede f1 yayını olmadığı 94 yılından bahsetmişsiniz peki o zaman siz 94-95 senelerinde cine5 in f1 yayını yaptığını bilmiyorsunuz??? Ben kimin iyi kimin daha kötü olduğu konusunda şuna bakarım f1 sadece 1 yarıştan oluşmuyor komple 1 sezon boyunca şampiyonluğa kim oynamışsa ve şampiyon olmuşsa o en iyidir.Massa da son yarışa kadar şampiyonluğu kovalamışsa geriye kalan sadece istatistikten ibarettir.
sizi birde 12 yaşında cine 5 den F1 takip ettiğiniz için tebrik ediyorum. (ki bunu ciddi söylüyorum konuyu kişisel algılamayın)peki 93-94 ve 95-96 sezonunu hangi anal yayınladı?
ayrıca cine5 in ulusal bir kanal olmadığını ve şifreli bir kanal olduğunu sanırım çok küçük olduğunuz için o dönemde hatırlamıyorsunuz.decoderle çalışıyodu cine 5.
Son düzenleme: