Fan problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salihcaglayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Fan problemi

bu sesin fan sesi olduğuna fandan geldiğine eminmisiniz? başka bir yerden geliyor olabilir mi?

Ses ile ilgili problemleri sözel olarak yazmak bizi gerçekten zorluyor :(

bence bu fan değil. beyin, motoru kapattıktan sonra bir süre daha çalışmaya devam ediyor ve ses ordan geliyor gibi geldi bana. kapanırken de tık diye bir ses geliyor

o beyin sesine ben de dek geldim sonra kaputu açıp dinledim
aracı kapattıktan sonra hala çalışır vaziyette oluyor, aynen erdem bey in söylediği şekilde tık diye ses geliyor
ve kapanıyor

ama sn salihcaglayanın bahsettiği motoru sogutan fan sesi kesinlikle

Benim problemim aynen hakan beyin dediği o beyin sesini biliyorum. Bu bildiğimiz motor fan sesi

bahsettiğiniz sesin o ses olduğunu düşünmüştüm ben

Kitapcığında; "Motor stop edildikten sonra da fanlar çalışmaya devam edebilir, bu bir sorun değildir" denmekte.Adamlar sanki aracı üretirken bizleri ve titizliğimizi öngörmüşler gibi. ;).

Evett arkadaslar bugun mesaj geldi fan motruyla ilgili bi güncelleme varmıs bilgilerinize. Aracımı guncelleye guncelleye beyni karıstı valla=)
Yarın gitmeyi düşünüyorum. Gidebilrsem kampanya kodunu öğrenir sizlede paylaşırım

Fan motoru güncellemesi için ben de bugün servisi aradım.
Böyle bir güncellemenin olduğunu, aracımın bu kampanyadan etkilendiğini ancak güncellemeyi yapamayacaklarını söylediler.  exclaim
Hemen arkasından açıklamasını yaptılar. Bir müşterilerinin aracında söz konusu güncellemeyi yaptıktan sonra başka yazılım problemlerinin ortaya çıktığını, güncellemenin muhtemelen sorunlu olduğunu, bu sebeple fan motoru güncellemelerini tamamen durdurduklarını, durumu merkeze bildirdiklerini ve güncellemenin güncellenmesini  exclaim beklediklerini söylediler.
Yani mevcut güncelleme araçta sorun çıkarabiliyormuş ve düzeltilmiş versiyonun çıkmasını bekliyorlarmış. Mart ayında sorun hallolurmuş.
Bilgilerinize.

BRKCDTI link' Alıntı:
Fan motoru güncellemesi için ben de bugün servisi aradım.
Böyle bir güncellemenin olduğunu, aracımın bu kampanyadan etkilendiğini ancak güncellemeyi yapamayacaklarını söylediler.  exclaim
Hemen arkasından açıklamasını yaptılar. Bir müşterilerinin aracında söz konusu güncellemeyi yaptıktan sonra başka yazılım problemlerinin ortaya çıktığını, güncellemenin muhtemelen sorunlu olduğunu, bu sebeple fan motoru güncellemelerini tamamen durdurduklarını, durumu merkeze bildirdiklerini ve güncellemenin güncellenmesini  exclaim beklediklerini söylediler.
Yani mevcut güncelleme araçta sorun çıkarabiliyormuş ve düzeltilmiş versiyonun çıkmasını bekliyorlarmış. Mart ayında sorun hallolurmuş.
Bilgilerinize.
Hocam bizim araçların fanı güncellendi,  desenize  hapı yuttuk :(

Geri