kıyamam ki bebeğime nası vururum ben ona... Kafamı kırarım daha iyi be yav...:rockysn' Alıntı:aracınızın kaskosu varsa uğraşmayın kırın ve kasko değiştirsinhasarsızlık indirmini bozmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıyamam ki bebeğime nası vururum ben ona... Kafamı kırarım daha iyi be yav...:rockysn' Alıntı:aracınızın kaskosu varsa uğraşmayın kırın ve kasko değiştirsinhasarsızlık indirmini bozmuyor
Bu öneri yerinde değil arkadaşım .Böyle diye diye hasarsızlık indiriminden çok şeyi kaldıracaklar böyle konuları özel mesaj larda açarsak yerinde olur düşüncesindeyim .Zaten zarar ediyoruz diye isyanda şirketler.Selamlar.ysn' Alıntı:aracınızın kaskosu varsa uğraşmayın kırın ve kasko değiştirsinhasarsızlık indirmini bozmuyor
EKTOPEL' Alıntı:kıyamam ki bebeğime nası vururum ben ona... Kafamı kırarım daha iyi be yav...:rock
kurt.ibrahim' Alıntı:Bu öneri yerinde değil arkadaşım .Böyle diye diye hasarsızlık indiriminden çok şeyi kaldıracaklar böyle konuları özel mesaj larda açarsak yerinde olur düşüncesindeyim .Zaten zarar ediyoruz diye isyanda şirketler.Selamlar.
EKTOPEL' Alıntı:Ya farın içi hafiften kararmışsa ne yapmak lazım?? Aracımın sol farı sağ farından belirgin bir şekilde farklı... Önerilerinizi bekliyorum...
kurt.ibrahim' Alıntı:Bu öneri yerinde değil arkadaşım .Böyle diye diye hasarsızlık indiriminden çok şeyi kaldıracaklar böyle konuları özel mesaj larda açarsak yerinde olur düşüncesindeyim .Zaten zarar ediyoruz diye isyanda şirketler.Selamlar.
kadett' Alıntı:Aracın farını komple çıkarın .
Kurumaya bırakın kenarlara ait heryeri birgüzel temizleyin yağ vs arındırın.
Daha sonra
BURASI ÖNEMLİ:
Renge göre Silikon tercihini yapın .Madem farlara zarar vermek istemiyoruz.
ozaman dış kenarlarından birgüzel İnce zar halinde sürelim Derim
Mutlaka işe yarayacak.