ben havalar ısınsız sökeceğim ayrıntılıda foto çekerim yardımcı olmak için söküldüğünü gördün okadarda zahmetli diil hem temizlik yapıcam hemde angel takacağım bakalım sonuç nasıl olacak....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylaşım için şimdiden teşkkürler arkadaşım. Bu faydalı olacak. Selamlar.OTTO COUPE' Alıntı:ben havalar ısınsız sökeceğim ayrıntılıda foto çekerim yardımcı olmak için söküldüğünü gördün okadarda zahmetli diil hem temizlik yapıcam hemde angel takacağım bakalım sonuç nasıl olacak....
ysn' Alıntı:Saçma sapan bir indirim hasarsızlık indirimiymiş oldu ben arabamı vurmayayım eeeee sana boşu boşuna para ödeyeyim sende bana karşılığında indirim yap .Yok öyle bir mantık milyarlarca lira para ödüyoruz bu indirim değil risksiz sigortalama demek.Senin kaza yapma riskine karşı sigortalanmıyorsun , ne kadar az km yaparsan yap ,ne kadar usta sürücü olursan ol ne kadar güvenli yoldan gidersen git ,dikkatsiz,aşırı hız tuukunu çok km yapan ve araç kullanmayı bilmeyen kişi ile aynı parayı ödeyerek kasko yaptırıyorsun ve kaza yapmadığın yılların kar payının bir kısmı (ki bu senin paran zaten )sana indirim olarak dayatılıyor2,yılında 3. yılında sen artık kuruma 3 sene boşu boşuna para ödeyen risksiz bir müşteri olarak kasko şirketinin yüzünü güldürüyorsun,müşteri temsilcileride buraya gülücükler tebrikler atmaktan geri kalmıyor,eee saf müşteriyi buldun tabii
Şirket zarar ediyormuş hangi sigorta şirketi araç kaskosundan zarar etmiş bi göster bana ...
Kırın diyorum tabi dejaay arkadaşım rengi tutmuyorsa 2 sini de kır çok güzel tutar:good:
KA®ANLIK' Alıntı:arkadaşlar,
kır kasko ödesin mantığı iyi hoşta bu bize ne kazandıracak;
ne öğreneceğiz, nasıl artı olarak geri dönecek...
farın çatlar, gidersin kaskodan değiştirirsin. buğulandı kır değiştirsin...
Bence ETİK değil.
Daha YARARLI, öğretici ve BİLGİLENDİRİCİ paylaşımlar, ÇÖZÜM YOLLARI sunalım birbirimize...
:good:
selcukunal' Alıntı:Bravo sana o zaman harikasın devam et ben sana gene gülüyorum
Ama şunu da söyleyebilirim ki sana 2005 yılında kaskoda zarar oranı 200 milyon dolar. Kaskoda pert aracı düşün hemde ilk yılında örneğin 100 milyar olsun 80 milyar ödenir sigortalıya. Peki ödediği prim ne 2500 Ytl. Sakın ha beni yanlış anlama ama her şey göründüğü gibi değil arkadaşım