Far problemi ! Yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onurcc26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bcm body control modul ü aracın içinde sigortaların üzerinde olduğu içinde elektronik devre olan kutu ama öyle ortada bir yerde olmaz astrada nede olduğunu bilmiyorum ama hortumla ayada basınçlı su tutmak gerekir ki kaçsın bir yerde kısa devre olup bcmye zarar vermiş olabilir. Söküp elektronikçinin(beyinci) kontrol etmesi gerek bence.
Ön sigorta tablasını sök yuvasından çıkar sonra yağsız kontak spreyi al tablayı sökünce hem tablanın alt kısımdaki ayaklarına hemde tablanın oturduğu kısımdaki ayaklara kontak spreyi sık ve iyice temizle dene

Ön sigorta tablasını sök yuvasından çıkar sonra yağsız kontak spreyi al tablayı sökünce hem tablanın alt kısımdaki ayaklarına hemde tablanın oturduğu kısımdaki ayaklara kontak spreyi sık ve iyice temizle dene
Mantıklı denemek gerek bazı büyük arızaları basit çözümlerle ustalar halledip çok iyi fiyat çıkarabiliyorlar

Arkadaşlar merhaba. Sorun çözüldü. Dün akşam aracı çalıştırdım. Kendi kendine düzeldi muhtemelen devrelerden birine su gitti ve kurudu diye düşünüyorum. Desteğinize teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Sorun çözüldü. Dün akşam aracı çalıştırdım. Kendi kendine düzeldi muhtemelen devrelerden birine su gitti ve kurudu diye düşünüyorum. Desteğinize teşekkür ederim.
Hayırlı olsun :)

Bu tip elektronik problemler yıkamalardan sonra çıkabiliyor. İyi ki kendi kendine çözülmüş. Geçmiş olsun..

Geri