Ethem başkanın taktığı otosens'de önce konsol ışıkları yanıyordu sanki ama ben teybi değiştirdikten sonra bir daha yanmaz oldu. Galiba aydınlatmalar teypteki aydınlatma girişinden ters besleniyordu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de merak etiğim bir şey var..Malumunuz vectra c lerin 04 elegance lerinden far sensörü sunulmuyor..05 ve design editionlarda örneğin far sensörü yağmur sensörü devresiyle birlikte iş görüyor yani yağmur yağdığında da farlar açılabiliyor..Tümleşik bir sistem..Ben kendi aracım için orj far sensörü düşünmüştüm fakat biraz zorlar beni diye (tesisat + AUTO lu far anahtarı + yeri kablolar vs vs) çekindim ve netten valeo marka on/off far sensörü aldım..Henüz montajını yapmadım ama elektrikçiye götürdüğmde olmaz dedi..CANBUS oldğundan ötürü... Oysa montaj şemasında bu araçlar için de devresi var...Belki de uğraşmak istemedi...Sizce bunun aracımda oluru var mı?Kusur görmeyin, ilgili konu var diye yeni konu açmak istemedim..Belli ki olaya hakim pek çok kişi de var..Yardımcı olur musunz?Teşekkürler..
sizin için akşam saatlerinde tis programını inceleyip ona göre cevap verebilirim.