Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olmaz bu boşuna uğraşmayın. Yapılmış örneklerini gördük zaten ne kadar başarılı !! Merceğin yukarı-aşağı ve sağ-sol ayarının düzgün yapılmış olmasının yanında ampul mercek arası bir engel olmalı ki aydınlatılan bölüm sınırlandırılabilsin, yani düz bir çizgi şeklinde aydınlatsın. Diğer türlü mercek eklemeninde bir mantığı kalmıyor...Yok ben görüntü için yapıyorum farlarıda akşam kullanmıycam diyorsanız yapın
yaptırmadım.bu işte gerçekten çok usta ama ben 300ytl sadece işçiliğe vermem açıkçası.750ytlye golf5'in temiz çıkma bi-xenon far alabiliyorum.içinde ballast ve ampuller de dahil...
oldukça iyidir şüphen olmasın o konuda ama benm için pek uygun değil maalesef.elimde ballast war, ateşleyici+ampul+mercek+işçilik:500ytl'ye geliyorb2 vectranın farına bence hella bi-xenon mercek koydurma.sığmayabilir.h7 mercek çok güzel durur.belki valeonun mercekleri sığdırılabilir.boyut olarak nispeten daha küçük oluyr...