Çok Güzel Maşallah. bende Diyodum bu aracın Panjur ve Tampon Telleri ne zaman Siyaha Boyanıcak diye Mükemmel Olmuş.. Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle.. Ve Ayrıca Kayseri'deysen MMPower'a Uğramanı Öneririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Voo olurmu gadasını aldıım nissancılar bana benzetmişgadasına aldıgım onden arac 200 sx s 14 benzıyor masallahh
Saol imzadaki resimlerden hemen sonrada boyadım siyaha epey olmuştu yaniÇok Güzel Maşallah. bende Diyodum bu aracın Panjur ve Tampon Telleri ne zaman Siyaha Boyanıcak diye Mükemmel Olmuş.. Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle.. Ve Ayrıca Kayseri'deysen MMPower'a Uğramanı Öneririm
Saol imzadaki resimlerden hemen sonrada boyadım siyaha epey olmuştu yani
Mmpower'ı da yıllardır tanırım nazif arkadşım mustafada kardeşim gibidir ama ben kendim ugraş vermekten daha çok zevk alıyorum.
Burhanettin abi var orda. Oda Şu An Tekirdağ-Malkarada Asker Kendisi. ben bi tek onu Tanırım =)
10 üzerinden 11 daha iyisi olamazdı heralde
kazasız belasız
Kaç HP oluyor bu araç şimdi?
Jantın markası modeli tam olarak neydi? MAM olarak hatırlıyorum ama..
Asi bir vectra , maşallah
Plakamız 38 biz bu alemde tekiz lafına uygun bir arac olmus valla güle güle kazasız belasız binmek nasip olsun bi karsılasamdık kayseride.