Fark Var 3224Valf :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saol karedşim, tampon orjınal b2 tamponu karlıgıda daha önce konu açmıştım benim fiberci bi arkadaşa özel yaotırdım eger istersen daha sonraları numarasını verebilirim;)
APP de GT de var üstelik çift mühürlü ama benım arbaya yakışmadı degiştiridm
bu fiberci nerde ?:) eğer tamponu yapmasaydım yaptırırdık :) sıkılırsam bundan yaptırırz bulurum seni ;)

maşallah,maşallahh çok güzel olmuş ayrıca da çok agresif perfect olmuş,kazasız,belasız,cezasız sürüşler dilerim..

_KT4_+SP_F.jpg

veriyorum gazıı bu arada tavanı bende siyah yaptım çok yakıştı

Sercan tavanın fotosu var mı ?? sen ne ile kaplattın?? Birde bu vinil ne oluyo arkadaşlar?? Ben şu taksilere sarı folyo yapıyolar bende onun siyahı ile kaplatmayı düşünüyordum ama siz ne dersiniz??? Birde fiyat Hk. bilgi :)

masallah cok super olmus arabanız kazasız belasız bı sey sorcam bu tavanı kaplatınca ılerde boyada sorun yaratırmı bende 1 kac haftadır dusunuyorum bu tavan işini super oluyo

daha ne olsun dostum güle güle bin opelde en sevdiğim araçlardan biri gsi biri vectra :)

Çok Fena Araba Olmş önüne bayıldım ayrıca jantlar da on numara allah kaza bela vermesin güle güle kullan

İyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkürler...

_KT4_+SP_F.jpg

veriyorum gazıı bu arada tavanı bende siyah yaptım çok yakıştı
Çewir gazı yanmasın :D
bu fiberci nerde ?:) eğer tamponu yapmasaydım yaptırırdık :) sıkılırsam bundan yaptırırz bulurum seni ;)
Bu arkadaş daha önce GAMA die modifiye işi yapıyordu askerden 1 ay oldu gelelı;)
Kayhan süper olmuş ! Kazasız belasız inşallah..
Saol abi ;)
güzel araç kaç beygir???
200hp üzeri ama net söylemek yersiz olur.

Sercan tavanın fotosu var mı ?? sen ne ile kaplattın?? Birde bu vinil ne oluyo arkadaşlar?? Ben şu taksilere sarı folyo yapıyolar bende onun siyahı ile kaplatmayı düşünüyordum ama siz ne dersiniz??? Birde fiyat Hk. bilgi :)
Vinil esnek yapışkan uzun ömürlü tabelalarda ve reklam panolarında kullanılan yapışkan malzeme ;) 1001 rengi var m2 si 5dolardı en son çekimide reklamıclar 30-40 liraya yapıyorlar.

masallah cok super olmus arabanız kazasız belasız bı sey sorcam bu tavanı kaplatınca ılerde boyada sorun yaratırmı bende 1 kac haftadır dusunuyorum bu tavan işini super oluyo

Yok bi problem olmaz sökünce bi pasta cila yaptırırsın sorun kalmaz ;)

Geri