Cvp: Farklı Bir Portbagaj
hayırlı olsun çok güzel.
hayırlı olsun çok güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkan' Alıntı:Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Corcik' Alıntı:hayırlı olsun çok güzel.
mathematichi' Alıntı:Çok güzel görünüyor ve kullanışlı birşey. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hasan bey öncelikle çok beğendim . ellerinize sağlık. Bende bir araştırmaya girdim. bagaj kısmını 300 TL buldum.HasanM' Alıntı:Yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu ürüne ben de güvenemedim ve normal ayak ve port bagaj aldım. Ayaklar MontBlanc 420 TL. Bagaj olarak da Firstbag 350 Lt. ve bayaz olandan 450 TL ye aldım. Çok işime yaradı. 3 yetişkin ve 2 çocuğun herşeyini oraya koydum. Bagaja sadece yolda kullanabileceğimiz ufak tefek şeyleri koydum ve bagaj bomboş kaldı. Yakıt tüketimine etkisi oldumu derseniz, bayram trafiği yoğundu zaten tam anlamadım ama en fazla 0.5 lt fark edebilir belki etmez bile. Ama değer çok büyük bir rahatlık. Bir bagajım daha oldu.
erhan.yilmaz.520' Alıntı:Hasan bey öncelikle çok beğendim . ellerinize sağlık. Bende bir araştırmaya girdim. bagaj kısmını 300 TL buldum.HasanM' Alıntı:Yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu ürüne ben de güvenemedim ve normal ayak ve port bagaj aldım. Ayaklar MontBlanc 420 TL. Bagaj olarak da Firstbag 350 Lt. ve bayaz olandan 450 TL ye aldım. Çok işime yaradı. 3 yetişkin ve 2 çocuğun herşeyini oraya koydum. Bagaja sadece yolda kullanabileceğimiz ufak tefek şeyleri koydum ve bagaj bomboş kaldı. Yakıt tüketimine etkisi oldumu derseniz, bayram trafiği yoğundu zaten tam anlamadım ama en fazla 0.5 lt fark edebilir belki etmez bile. Ama değer çok büyük bir rahatlık. Bir bagajım daha oldu.
Ama ayaklar için karar vermedim. szin aldığınız yeri aradım anahtarsız yokmuş anahtarlısı ise peşin 530 TL ye geliyor.
başka bir markası bilmediğim ayak ise 350 TL buldum. astra j uyumlu.
siz anahtarsız mı aldınız acaba
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan bey çok teşekkürler cevabınız için. Peki anahtarsız olması güvenlik açısından (hırsızlık) ne gibi sıkıntı çıkarabilir . Yani adamın biri gelip komple çalabilirmi.HasanM' Alıntı:erhan.yilmaz.520' Alıntı:Hasan bey öncelikle çok beğendim . ellerinize sağlık. Bende bir araştırmaya girdim. bagaj kısmını 300 TL buldum.
Ama ayaklar için karar vermedim. szin aldığınız yeri aradım anahtarsız yokmuş anahtarlısı ise peşin 530 TL ye geliyor.
başka bir markası bilmediğim ayak ise 350 TL buldum. astra j uyumlu.
siz anahtarsız mı aldınız acaba
Sağolun teşekkür ederim. Benimki anahtarsız. Anahtarlı yada anahtarsız olmasını o kadar önemsemedim önemli olan aracın orijinal yerlerine sağlamca tutunsun yeterli. Anahtarlı ve alüminyum barlı olanlar pahalı o kadar para verene kadar servisten orijinal olanı alırdım. Bu da benim işimi çok iyi görüyor.
erhan.yilmaz.520' Alıntı:Hasan bey çok teşekkürler cevabınız için. Peki anahtarsız olması güvenlik açısından (hırsızlık) ne gibi sıkıntı çıkarabilir . Yani adamın biri gelip komple çalabilirmi.HasanM' Alıntı:Sağolun teşekkür ederim. Benimki anahtarsız. Anahtarlı yada anahtarsız olmasını o kadar önemsemedim önemli olan aracın orijinal yerlerine sağlamca tutunsun yeterli. Anahtarlı ve alüminyum barlı olanlar pahalı o kadar para verene kadar servisten orijinal olanı alırdım. Bu da benim işimi çok iyi görüyor.
tekrar teşekkürler. sizinle aynı ekipmanı kullanıcam. siparişleri vericem.HasanM' Alıntı:erhan.yilmaz.520' Alıntı:Hasan bey çok teşekkürler cevabınız için. Peki anahtarsız olması güvenlik açısından (hırsızlık) ne gibi sıkıntı çıkarabilir . Yani adamın biri gelip komple çalabilirmi.
Hırsıza kilit yok zaten. Adamlar çaldı mı komple arabayı çalıyorlar. Port bagajı çalmak mantıklı değil onlar için Zaten o kilit metalin dışındaki plastiği kilitliyor. O plastiği de kırmakta bir şey yok. Ayakların araca bağlantısını kilitlemiyor. Sadece o metal ve vida yada klipsler görünmesin diye plastik kapakla gizleniyor ve o kilitleniyor. Allah kötülerle karşılaştırmasın, yoksa kilit milit hikaye.