Ferrari Korna Yardım ???

röle ile bağlattıracam. 1buçuk 2 saat sürer dedi gittim şimdi başında bir iş vardı hafta içi gel dedi akşam iş çıkışı gidip bağlattıracam. sol alt tarafta küçük torpido gözünün orda bi yere buton u yaparız dedi. göze batmaz dedi.

aslında direksiyondaki korna butonlarının soldaki ferrari sağdaki orjinal olucak çok süper olur
:D :D :D

bunu sordum ama öyle olmuyor dedi malesef

ama en iyisi orjinal kornası çok güzel bence hemde çok kuvvetli daaat dediimmi önünde kimse kalmıyo :D

Corsanın kornası gercekten cok kotu. Direksiyonda iki buton var aslında biri ferrari olsa biri normal guzel olur diye dusunmusumdur hep.

ben corsanın kornasını mercedes kornası ile değiştirdim öçnceden korna çalardım kimse tınma<zdı şimdi en azından yol veriyorlar aracın haysiyeti arttı

Corsanın kornası gercekten cok kotu. Direksiyonda iki buton var aslında biri ferrari olsa biri normal guzel olur diye dusunmusumdur hep.

direksiyonun sol alt kısmındaki ufak eşya gözüne ben anahtar yaptırmıştım. hella mercedes ve stebel ferrari kornam vardı. Anahtarlardan ayarlayarak ayrı ayrı veya ikisi birden çalıyordum.

Geri