Evet yağmurlu havayı çok severdi. Keşke dönse acaip bir hava katar F1'in şu andaki zevksiz dönemine. Hamilton olayına gelincede içimin yağları eridi valla lastikleri gelmeyince bu kadar isabet olamazdı. Aslında lastikleri gelseydi bile aralarında çok az bir fark olacaktı ve barichello'nun aracı bariz daha iyidi Mclaren'den. Büyük ihtimal onu zorlayacaktı. Ama Hamilton ona karşı biraz direnebilirdi.
Neyse çok uzattım. sonuç olarak Hamilton olayına çok sevindim. Hiç sevmiyorum o herifi taki Alonso'yla Mclaren'de takışana kadar. Orada olayları çıkarttı çirkefliği yaptı Hamilton benim için bitti. Geçen senede sırf Massa için dua ediyordum fakat şampiyon olamadı maalesef. Neyse inşallah Button veya Barichello şampiyon olurda heyecan olur.
Neyse çok uzattım. sonuç olarak Hamilton olayına çok sevindim. Hiç sevmiyorum o herifi taki Alonso'yla Mclaren'de takışana kadar. Orada olayları çıkarttı çirkefliği yaptı Hamilton benim için bitti. Geçen senede sırf Massa için dua ediyordum fakat şampiyon olamadı maalesef. Neyse inşallah Button veya Barichello şampiyon olurda heyecan olur.