Feşel Gobel geri geldi :)

birde bagaj havuzunu nereden aldiniz?

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasiz-astra-155392565/detay

Buyur sana logolu ve Niğdeden bir araç :) bence hoş durmuyor. Dediğim gibi bende çok düşünmüştüm almaya niyetlenmiştim ama vazgectim. Onun yerine güzel bi kapı altı aydınlatması yapsan gayet sade ve şık durur diye düşünüyorum.

Arkadaş senin gibi komşu düşman başına, bütün hevesim gursağımda kaldı :)

Abi aracın bu haliyle çok güzel bundan sonrasında yapacaklarında bu halini aratmamalı :) o yüzden çizgiden şaşmadan devam:)))

Alparslan niğde merkezdemisin niğdeden çok kişi var sanırım

Merkezdeyim kardeş.Ben sadece Aksel kardeşimi biliyorum. Sen de mi merkezdesin? Plakayı ver hafızaya yazalım :) Gerçi bazı arkadaşlar ne kornayı duyuyor, ne de sellektöre cevap veriyor ama neyse :)

Havaların uzun zamandır bir iyi bir kötü gitmesinden dolayı epeyce kirlenen aracımı oğlumun da yardımıyla bir güzel temizledim :) Allah herkese nasip etsin :) Vallaha pisliğinden dolayı arabadan soğumuştum artık...

Gerçekten beyazmış araba :)
20140318_171801.webp

İçi de tertemiz oldu :)
20140318_171816.webp

Kroyum emme para bende pozu :)
20140318_171928.webp

20140318_172048.webp

20140318_172131.webp

Merkezdeyim kardeş.Ben sadece Aksel kardeşimi biliyorum. Sen de mi merkezdesin? Plakayı ver hafızaya yazalım :) Gerçi bazı arkadaşlar ne kornayı duyuyor, ne de sellektöre cevap veriyor ama neyse :)

Ben bordayım ama merkeze çok sık gelip gidiyorum AT 339 akselin haricinde 3 kişi daha var yanlış hatırlamıyorsam

Bu pozu çok sevdim...Aynadaki görüntü ve çalan müziğin adı on numara uymuş :)
20140318_172326.webp

Geri