fiat opeli alıyor.....

yeliz abla pert olmadımı arac yoksa pertten tekrarmı toplatıyorsunuz....

ya cok cok ta buyuk bı hasarı yoktu ablamızın aracının bnce ya bn bı subaru gordum araba pres olmus adamlar ceke ceke actı aracı ok gıbıde cıkardılar yanı yazık oluyo perte gıdınce arac kasko olsa bıle zarara gırıyosunuz.... o bu bı yanada sımdı bız fıat damgalı opelemı bıncezzz forum opelim forum fiatım mı olcak hayırrrrrr:)

dün samanyolu avrupa tv de opelle ilgili açıklama vardı. almanca bilmediğim için anlamadım. ama fiat muhabbeti geçti. opel ve fiat amblemlerini yan yana gösterdiler. opel ve fiattan yetkilileri gösterdiler. flan flan. ben fiat amblemi alıp astranın önüne yapıştırsam mı:)))

Hisseleri alırsa o kadar kötü olmaz gibi. Kalitenin düşeceğini zannetmiyorum. Belki fiyatlar iner bunada kimse üzülmez :D :D :D

aslında gm cizgisi ile opelin sağlamlığı fiatın motoru fena olmaz gibi.

arkadaslar opeli fiat alsa bile kalite yani opel opel olarak kalir endise edilecek birsey yok bence.sikintiya düsmeyin zaten son zamanlarda üretilen dizel opellerde fiyatla beraberlikleri var..bence gm in opele verdigi zarar yetti bakalim neler olacak ..burdaki radyolarda bangir bangir bagiriyor fiat opele talip diye hayirlisi bekleyip görecegiz..

Geri