Fikirleriniz Benim İçin Çok önemli Yan Kapı Şeritkeriyle Arka Ve ön tamponu boyama !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yan Kapı Şeritkeriyle Arka Ve ön tamponu Beyaza Boyama

• Kullanılan toplam oy
    17

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar....

Bir konuda sizin fikirlerinizden yararlanmak isityorum
Sizce Arka Tampon öntampon ve yan kapı şeritlerindeki siyah beyaza boyatıyımı yoksa yakışmazmı ???
Öneri Ve Yorumlarınız Esirgemediğiniz İçin Şimdiden Teşşekürler....
picture.php

bence kapı kollarınıda boyatırsanız gayet hoş olur :)

boyatsanda uzun sure kalmaz o boya orda arkadasım.plastıktekı boya cok cabuk catlama yapıyor.ılle beyaz olması yakısır yakısmasına.ıllayapıcam dıyorsan degıstıreceksın tamponu ve cıtaları bence boyle

bence kapı kollarınıda boyatırsanız gayet hoş olur :)
Teşşekürler

boyatsanda uzun sure kalmaz o boya orda arkadasım.plastıktekı boya cok cabuk catlama yapıyor.ılle beyaz olması yakısır yakısmasına.ıllayapıcam dıyorsan degıstıreceksın tamponu ve cıtaları bence boyle
Tavsiyen ve uyarın için teşşekürler dikkate alacağım zımpara işmi kurtarmazmı ?

bunun için önce bir ilaç tarzı bişey sürülüp sora boya atılıyo yada folyo uygulaması yaptırabilirsiniz bi süre sonra sıkılırsanız eğer en azından folyoyu söküp gene plastikle devam edebilme şansınız var :)

bence pek yakışmıyo b2 ler tamam ama b1 de buz dolabı gibi duruyo ben sadece kapı kollarını boyatmak istiyorm cd lerdeki gibi ama üstünde olmaz sanırım döşeme sökülücek kollar çıkıcak fln hiç bulaşmıyorum o yüzden

Sercan Abiye Katılıyorum b2 Lere Olur ama b1 Öyle daha Hoş Duruyor Kapı Kollarını Boyatırsan Gayet Hoş Olur :)

Bece hiç bozma.Sırıtıyor.

Çok boğulur araba..

Geri