fıkrı olan soylesın lutfen

kayıp var %5, 1.2'in %5' = 0.06 diyelim yani en kötü ihtimal 1.1 motor oluyor araç. Önensenmeyecek bir kayıp. Dünya yırttı kendi LPG geçin diye zaten anlamadığım da. Hem performans istiyoruz hem ekonomi. ikisinin arasında bir seçim yapmak zorunda olduğumuzu halen anlayamıyoruz. 1.0 Corsalar var catır catır gidiyor 1.1 Corsamı haraket etmeyecek yerinden?

bu arada almancam pek yok ama anladığım kadarı ile Irmscher'in sitesinde Autogas LPG bölümü var. Corsa 1.0 Lpg montajından bahsediyor. Hani şu ufacık parcasına 100 milyonlar verdiğimiz. Ulan adamlar biliyor bu işi dediğimiz insanlar hani...
http://www.opelautogas.de/index.php?id=opel-r115-kits

walla bende anlamıs degılım bu konuyu tamam gıdıyo ama ıllakı motorda bır dusme olacaktır daha yuksek motorlu araclar dusuyoda bumu dusmucek
kendini kanıtlamış bir lpg markası tercih edilirse ve takan ustada gerçek anlamda usta olursa inanın bana düşme olmuyor desemde bizim türk milleti neye inanmak isterse ona inanıyor detaylıca açıklamak isterdim ama ne söylesenizde nede yapsanız insanlara birşey anlatmak çok zor ondan da önemlisi insanlarla uğraşmak çok zor

1.4 aracıma lpg takmıyorum 1.2 araca dünya yansa takmam tabi benim düşüncem 1.6 dan aşağıya lpg gereksiz 1.3 cdti alın almadan önce dirieksiyon kutusuna ve turbo bakımına dikkat edin km de fazla yüksek olmazsa sıkıntı yok ..

Kesinlikle 1.3 dzel

Geri