fıkrı olan soylesın lutfen

1.4 aracıma lpg takmıyorum 1.2 araca dünya yansa takmam tabi benim düşüncem 1.6 dan aşağıya lpg gereksiz 1.3 cdti alın almadan önce dirieksiyon kutusuna ve turbo bakımına dikkat edin km de fazla yüksek olmazsa sıkıntı yok ..
günde 210km yol yapıyor olsan ve aracınıda seviyor olsan ki birde sıfır km aldığını düşün aracını , koşa koşa taktırırdın emin ol , ben taktıralı 1 yıl oluyor ve 70bin km yol yaptım ve tamamen okula gidip gelmeden dolayı sizin 7 yılda yapacak olduğunuz kmyi ben 1 yılda yaptım ezbere konuşmakla bu işler olmuyor maalesef

bu benim şahsi düşüncem yılda 70 değil 170 bin yapsam 1.4 araca lpg takmam . zannetiğin kadar aracımızı yatıran insanlar değiliz ezbere konuşan sensin 6 ayda şuan 16 bin km yi geçti 17 bine gidiyor forewer benzin ;)

bu arada almancam pek yok ama anladığım kadarı ile Irmscher'in sitesinde Autogas LPG bölümü var. Corsa 1.0 Lpg montajından bahsediyor. Hani şu ufacık parcasına 100 milyonlar verdiğimiz. Ulan adamlar biliyor bu işi dediğimiz insanlar hani...
http://www.opelautogas.de/index.php?id=opel-r115-kits

Fiyatı normale yuksek olabilir ama ne kadar orjinal bir çalışma, LPG girişi de Benzin kapağının ardına gizlemişler, çok güzel duruyor :good:

bu benim şahsi düşüncem yılda 70 değil 170 bin yapsam 1.4 araca lpg takmam . zannetiğin kadar aracımızı yatıran insanlar değiliz ezbere konuşan sensin 6 ayda şuan 16 bin km yi geçti 17 bine gidiyor forewer benzin ;)
şahsi düşüncenize birşey dediğim yok direkt üstünüze alınmanıza gerekte yok belirtmeyi unutmuşum şuan kullandığım araç linkini imzamda verdiğim araç lpg kullanmakta benim şahsi düşüncem hem çevreyi korumak hemde maliyeti azaltmak adına güzel fikir

Son düzenleme:
Bu mevzuyu çok uzatmanında anlamı yok aslınsa en başta da demiştim ben bunu herkez kendi kullandığı arabadan memnun. Corsa 1.2 benzinli küçük motorlu olduğu için LPG ye ihtiyaç yokmuş gibi düşünen arkadaşlar var fakat bende yüksel gibi 1.2 ve LPG li corsa kullanmaktayım. Başlarda bende çok karşıydım fakat taktırdıktan sonra keşke daha önce taktırsaydım diye çok söyledim kendime. Şu dönemde LPG çok geçerli benzinli araçlar için kesinlikle gerekli. Dizel almazsan eğer kesinlikle öneriyorum.

Ahmet Altınçubuk

dizel, senede bir üzer..
Her seferinde pompacı sana tecavüz etmiş gibi hissetmezsin :D

Geri