film camdan cezayı bugun yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
zeytinburnu kazlıcesmedeki bp nin önünde pusu kurmuslar benı cevirdi dedi camlarda film var daha önce ceza yedinmi dedim yok ozaman 183ytl ceza kesecegiz sana :eek: dedim o ne öyle neyse biraz konustuk polisle yapma etmederken tamam dedi 23 den yazıyorum sana dedi 55ytlye bagladık isi buna sukur dedim tam ben cıkarken bir tane daha corsa d sarı renkli camları benden daha koyu onuda cevirdi fakat adam istifini hic bozmadı ona kesin 183 ytl yazmıstır cam filmi nasıl sökeriz bilgisi olan arkadas varmı

O arkadaş "ben bundan daha önce ceza yedim" demişse ne yapmışlardır merak ettim :)

cezayı cam filminden kesmemişki sökmenize gerek yok :D

men kağıdı yazmadıysa sökme 55 bağladıysanız şanslısınız bana komiser denk geldi 115 ytl yazdı...

Allaha şükür bir bana denk gelmiyor ön camda bile film var benim 1 numara yanlar ve arka 2 numara.bir iki defa denk geldim film yasak dediler bende biliyorum ama mecburum dedim.Gerçekten de mecburum babam cilt kanseri güneş ışığı zarar veriyor cildine o yüzden aldığımız bütün araçlara yapıyoruz.seninde sökmene gerek yok...az biraz ezberle polislerin yerlerini yeterli.Dikkat et anlican.geçmiş olsun...

sökmene gerek yok arkadasım.

ceza yiyeceğinizi bile bile niye cam filmi takıyorsunuz anlamış değilim

Allaha şükür bir bana denk gelmiyor ön camda bile film var benim 1 numara yanlar ve arka 2 numara.bir iki defa denk geldim film yasak dediler bende biliyorum ama mecburum dedim.Gerçekten de mecburum babam cilt kanseri güneş ışığı zarar veriyor cildine o yüzden aldığımız bütün araçlara yapıyoruz.seninde sökmene gerek yok...az biraz ezberle polislerin yerlerini yeterli.Dikkat et anlican.geçmiş olsun...

valla benım hic aklıma gelmedi bu olay haklısın bundan sonra boyle demek lazım filmide sokturmeye gerek kalmadı sağol fikir icin gecmiş olsun

geçmiş olsun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri