film camdan cezayı bugun yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecmis olsun 55 ytl yine iyi polis denk gelmiş benimde arka duruyor yanları söktürdüm.

geçmiş olsun erdem:(

Teşekkür ederim sağlık işte yapıcak birşey yok hayat şimdilik güzel :rolleyes:

valla benım hic aklıma gelmedi bu olay haklısın bundan sonra boyle demek lazım filmide sokturmeye gerek kalmadı sağol fikir icin gecmiş olsun

Benim bahsettiğim fikir geçtiğin yerlerdeki polis çevirmelerini iyi takip etmen yanlız.

Sök Kurtul Kaza Aninda Allah Korusun Tehlikeli Olabilir Sökmesi çok Basit Her Hangi Bir Saç Kurutma Makinesi Ile Ilik Ayarina Getirip Fazla Isitmadan Söke Bilirsiniz

geçmiş olsun erdem:(

Teşekkür ederim sağlık işte yapıcak birşey yok hayat şimdilik güzel :rolleyes:

aynı problem bizim ailede de var ama cilt değilde farklı bi türü. kafaya takıp üzülmemek gerek elden gelen herşeyi yapıp hayatın tadını çıkarmak gerekiyor ;)
neyse off topic olmasın kalsın film iyidir :D

aynı problem bizim ailede de var ama cilt değilde farklı bi türü. kafaya takıp üzülmemek gerek elden gelen herşeyi yapıp hayatın tadını çıkarmak gerekiyor ;)
neyse off topic olmasın kalsın film iyidir :D

Öyle gerçekten hayat devam ediyor:rolleyes: yapılcak herşey yapılınca gerisi Allaha kalıyor ;)

walla samsunda da sıkı denetim flimler konusunda samsunda flimli araba sayısı az kaldı ben hariç :)

cezayı öde yeter ya filmi niye söküyosun?
kesilen cezalar bilgi işleme geçirilip daha sonra sorgu yapıldığında tekrar karşına çıkıyor polis memuru fark eder ve tolerans tanımasssa trafikten men'e kadar gider ki kanunen hakkı var bizim başımıza geldi çünki iş sadece cezayı öde geç olmuyor arkadaşlar ayrıca bilginize
sanada geçmiş olsun arkadaş /!\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri