Yeni alınan trafik araçlarına bilgisayar konuluyormuş. Araç cezaları ve sürücü hatalarını sorgulamak daha kolay olacak. Tedbirli olmakta fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza yiyeceğinizi bile bile niye cam filmi takıyorsunuz anlamış değilim
kesilen cezalar bilgi işleme geçirilip daha sonra sorgu yapıldığında tekrar karşına çıkıyor polis memuru fark eder ve tolerans tanımasssa trafikten men'e kadar gider ki kanunen hakkı var bizim başımıza geldi çünki iş sadece cezayı öde geç olmuyor arkadaşlar ayrıca bilginize
sanada geçmiş olsun arkadaş /!\
ceza yiyeceğinizi bile bile niye cam filmi takıyorsunuz anlamış değilim
Geçmiş olsun...
Fakat ben yine de cam filmi takmam, taktırmam... Takmak isteyene tavsiyede bulunmam; hatta elimden geldiğince bu fikirden vazgeçirmeye çalışırım... "Cam filmleri nasıl olmuş?" diye soranlara da vereceğim tek cevap vardır: Çok kötü olmuş...
Kimse bana oranın yazı, buranın kışı, kullanıcının kişiliğini, arabanın zerafetini göstermesi demesin... Ben de İzmir'de yaşıyorum ve nazarımda sürüş güvenliği önemlidir... Özellikle gece sürüşlerinde ve tünellerde büyük sıkıntı(lar) yaratabilecek bir aksesuardır cam filmi...
Sadece cam filmi değil araç sahibinin ve trafikteki başka sürücülere zarar verecek bu tür aksesuarlara karşıyım... Misal; 1-2 ay önce beyaz renk aydınlatmayı sevdiğimden Xenon kit almaya karar verdim... Sonra mercek meselesini öğrendim ve farlarım merceksiz olduğu için almaktan vazgeçtim... Mercekli veya mercek takma imkanı olan Astra F farı (Angel Eye değil) bulana kadarda almayacağım... Bulamazsam sağlık olsun; mevcut farları kullanmaya devam ederim...