film camdan cezayı bugun yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama senin bu konuya yanlış anlamada yorum yazman bile hatalıymış çünkü durumun %0.1 lik istisnai bir durum sen haklısın ama kendini savunmana yada cam filmini haklı çıkarmana bir gerek yok ilk mesajında ne güzel izah etmişsin senin olayın belli.. burda bu kadar uzatmana gerek yokdu yani neyse iyi akşamlar

Savaş abi silah üretip satıyorlar diyorsun bu silahları bizde kullanıyoruz...askerimizin elinde var altında zırhlısı var şimdi burda ne dememi bekliyorsun hayır onaylamıyorum o yüzden silaha hayır !!! yani bu benzetmen çok garip geldi...Ama saygı duyuyorum illaki bir bildiğin vardır.Ayrıca dediğin gibi sanayi de masa altında yay kesenler,bilinçsizce yapılan çok iş var.ve ben bu insanlarla yeri geliyor işim gereği birebir muhattap içine giriyorum ve gülüyorum yazık diyorum.kontrol altına alınması tabikide harika bir şey olur.aracıma xenon taktım orginalden mercekli karşımdan gelen aracı rahatsız etmiyor.ancak bir başkası merceksiz farına xeonon takmış karşımdan öyle bir geliyorki 10 tane gözüm olsa gene de göremem...bu tür işler zaten illegal ve görüntü amaçlı lafım yok.bunu ancak teftişle yada ne bilim dediğin gibi denetim altına alarak kontrol edilebilir.Ama diğer arkadaşın yazdıkları şeylere bakıyorum ilk defa forum da biri bana alaylı bir şekilde yazdığım konuya cevap veriyor.Savaş abi kusura bakma birşeyler öğreniceksek öğrenilecekse uslubuyla olur rencide ederek diğil!!!
Konuyu tam olarak izah edemedim galiba. Biraz daha açıklamak gerekirse, silah üretilip satılıyor. Ama her parası olan legal yollardan silah alamıyor. Belli şartları var, devletin uygun gördüğü koşulları sağlamak süretiyle verdiği ruhsat sahibiysen legal yollarla silah alınabiliyor. Askerlere görev sırasında, yeterli eğitim verildikten sonra silah teslimi yapılıyor, teskere zamanında da geri alınıyor. Yani herşey kurallı ve legal. En önemli konu ise belirttiğin gibi fikirler paylaşılırken kırıcı olmamak gerek. Herkes herşeyi bilemiyebilir. Ayıp değil. Ayıp olan bilmeyeni rencide etmektir. O nedenle elbette satırları yazarken dikkat etmemiz gerekir. Bizim için normal olarak yorumladığımız bir şey bir başkası için kırıcı olabilir. Birşeyler yazarken mümkün mertebe bireysel olmamaya özen gösteriyorum, form herkese açık olduğu için toplumsal olmak zorundayız. Özel konular için muhatap alınan kişiye özelden ulaşmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Konuyu tam olarak izah edemedim galiba. Biraz daha açıklamak gerekirse, silah üretilip satılıyor. Ama her parası olan legal yollardan silah alamıyor. Belli şartları var, devletin uygun gördüğü koşulları sağlamak süretiyle verdiği ruhsat sahibiysen legal yollarla silah alınabiliyor. Askerlere görev sırasında, yeterli eğitim verildikten sonra silah teslimi yapılıyor, teskere zamanında da geri alınıyor. Yani herşey kurallı ve legal. En önemli konu ise belirttiğin gibi fikirler paylaşılırken kırıcı olmamak gerek. Herkes herşeyi bilemiyebilir. Ayıp değil. Ayıp olan bilmeyeni rencide etmektir. O nedenle elbette satırları yazarken dikkat etmemiz gerekir. Bizim için normal olarak yorumladığımız bir şey bir başkası için kırıcı olabilir. Birşeyler yazarken mümkün mertebe bireysel olmaya özen gösteriyorum, form herkese açık olduğu için toplumsal olmak zorundayız. Özel konular için muhatap alınan kişiye özelden ulaşmaya çalışıyorum.

Savaş abi konu amacına ulaşmıştır.sonuç olarak simsiyah bir film uygulması kabul edilemez.Eğer sizlere karşı saygımda kusur etmişssem özür dilerim.sadece kullanılan usluplar biraz değişik geldi.forumda yazarken hep buna dikkat ediyorum,bana göre normal olan bir başksına anormal gelebilir diye.Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.Bizler daha genciz belkide öğrenmemiz gereken çok şey var yeterki bu öğrenmeye açık olalım.tekrar teşekkürler saygılar...

Savaş abi konu amacına ulaşmıştır.sonuç olarak simsiyah bir film uygulması kabul edilemez.Eğer sizlere karşı saygımda kusur etmişssem özür dilerim.sadece kullanılan usluplar biraz değişik geldi.forumda yazarken hep buna dikkat ediyorum,bana göre normal olan bir başksına anormal gelebilir diye.Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.Bizler daha genciz belkide öğrenmemiz gereken çok şey var yeterki bu öğrenmeye açık olalım.tekrar teşekkürler saygılar...
Sağol Erdem. Şimdiye kadar ne senin ne de bir başka arkadaşımın/kardeşimin bana saygısızlık yaptığına şahit olmadın. Bazen sizlere, kullanılan uslupların dozu fazla kaçıyor gibi gelebilir. Gençler bu durumda hiddetlenebilir, doğaldır. Adı üzerinde delikanlılık çağlarındasınız. Ama biz orta yaşlılar hiddetlenmeyiz, muzip muzip güler geçeriz. Neden mi güler geçeriz, aklımıza sizlerin yaşlarındaki durumumuz gelir, zamanında aynı tepkiyi bizler de vermişizdir de ondan. Ben eminimki kimsenin kalbinde kötülük yok. Bir çoğunuzun yaşı benim yaşımın yarısı kadar. Bazen bu kadar gencin içinde benim ne işin var dediğim olmuştur. Ama arkadaşlar öylesine sıcak kanlılar, öylesine sevecenler ki anlatamam. Sizlerin yanında kendimi daha bi genç hissediyorum.

Bir atasözümüz vardır HAMAMA GİREN TERLER diye.bu filmi yaptıranların cogu polisten ceza yiyebilecegini biliyor bende dahil.Su ana kadar bütün araclarıma ziebartın 2 numara cam filmini yaptırdım ve yaptıracagımda bu tabiki eleştirilebilir ancak film yaptıranlar için İŞİ ZİBİDİLİĞE, AHLAKA,POLAT ALEMDARLIGA,KORKAKLIGA,MİLLETİN KARISINA KIZINA BAKMALARA kadar dillendirmek kimsenin haddine değildir.Bu eleştiriden cıkıp genelleme yaparak hakaret etmeye varmıstır.Kimse internet kabadayılıgı yapmasın.

Son düzenleme:
kabadayılık değil kardeşim gerçekler camlarına filim çekince sana ne faydası var yada arabana varmı bir faydası görüntü dimi o görüntü artisliğiniz kime yoldakilere dimi o zaman çek hamamınada gir terle terleye bildiğin kadar bu devletin sizin gibi para vericeklere ihtiyacı var borcumuz çok sizde olmaznız bu devlet nerden para kazanır

kabadayılık değil kardeşim gerçekler camlarına filim çekince sana ne faydası var yada arabana varmı bir faydası görüntü dimi o görüntü artisliğiniz kime yoldakilere dimi o zaman çek hamamınada gir terle terleye bildiğin kadar bu devletin sizin gibi para vericeklere ihtiyacı var borcumuz çok sizde olmaznız bu devlet nerden para kazanır
ne faydası var anlatayım . öyle zannettiğiniz gibi görüntü değil hava hele hiç değil. eşimin gözleri 6.5 miyop iken lazer ile ameliyat oldu . kışın karda yazın güneşte mutlaka güneş gözlüğü kullanması gerekiyor. araç içinde yazın o yakan güneşinde aracın camlarındaki film ne kadar işe yarıyor tahmin bile edemezsiniz:mad:

Abi isteyen çektirir cezasını yer yada karışan olmaz çünkü polisler göreceli bu konu da onun dışında da niye çektiriyosunuz diye anlamsız konuşan arkadaşlarım için 2 çift lafım var siz niye çektirmiyosunuz film? varmı böyle bişey ? çok garip sorular bunlar. Aynı yolda yürüyen ve saç jölesi sürmüş bir adama sen niye bunu başına sürdün artistmisin sen! bak bu kadar adama var sürmüyor demek gibi saçma bişey . Peki neden sıfır Jeep aldığımızda filmli geliyo araç? Yada Kocaman Navigator'ü ile dolaşıyor adam sahilde bebekte onu çevirmiyolar garibim 106'cı yı çeviriyorlar eee iş mi bu şimdi yani!!! O yüzden herkes istediğ gibi davranır bedelini öder yada ödemez sıyırır.Çifte standart da kalkar ve herkese eşit uygulama sağlanırsa ancak ozman bazı şeyler yoluna girer.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri