film camdan cezayı bugun yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Aklımın Almadığı Arkadaş Trafik Yasalarına Aykırı İş Yapmış ve Ceza Yemiş Burda Alel Açık Bir Şekilde Nasıl Bazı Arkadaşlar Destek Verebiliyor Sökmene Gerek Yok Arkadaşım Diye İnanın Şaşırıyorum.. İlla ikinci bir yada üçüncü bir cezamı yemesi lazım sökmesi için yada sinirli bir polise denk gelip yolun ortasında kıllığına camlardaki filmi tırnaklarıyla sökmesimi lazım....

Birde bunu destek veren bazı arkadaşların avatarlarında trafik canavarı resmi var ama kendi trafik canavarlarını böyle yaratıyorlar....

bu arada o polis arkadaşın daha önce ceza yedinmideki kastı son günlerde yedinmidir şayet yedim dese ona orda ufak bri fırça atıp cezayı göster derdi bırakırdı aynı suçdan iki kere aynı sıklıkda benim bildiğim ceza kesilmiyor çünkü

buna örnek benim arkadaşımın aracının kısa ampülü patladı tekinin ceza yedi sonraki günü tekrar polis durdurmuş şahinlerden tam ceza kesiyormuş arkadaş bir önceki gün yediği cezayı gösterince biraz fırça atmış salmış ceza kesmemiş bu arkadaşın olayda öyle bir şeydir polis ondan sormuşdur tahminim

Benim Aklımın Almadığı Arkadaş Trafik Yasalarına Aykırı İş Yapmış ve Ceza Yemiş Burda Alel Açık Bir Şekilde Nasıl Bazı Arkadaşlar Destek Verebiliyor Sökmene Gerek Yok Arkadaşım Diye İnanın Şaşırıyorum.. İlla ikinci bir yada üçüncü bir cezamı yemesi lazım sökmesi için yada sinirli bir polise denk gelip yolun ortasında kıllığına camlardaki filmi tırnaklarıyla sökmesimi lazım....

Birde bunu destek veren bazı arkadaşların avatarlarında trafik canavarı resmi var ama kendi trafik canavarlarını böyle yaratıyorlar....

kimseye zorla film taktırmadık abi.milletin yasaklara uyup uymaması bizi ilgilendirmiyor.arkadaş sormuş bizde fikrimizi söylemişiz.bu iş böyledir eğer yakalanırsan filmden ceza yemezsen polis filmlerini orda söktürmezse filmlerine çizik atmazsa filmler sökülmez.ayrıca filmle trafik canavarı yaratılıyorsa opelim.net bi CANAVAR!!!

Bunun Filimle Alakası yok Bu yasalara Uymak Yada uymamak olayı bunu okuyan başka arkadaşlar bundan cesaret alıp başka yasadışı uygulamalarda yapabilir bu yasa dışı olaya destek vermek yada vermemek olayı..

Eyer opelim.net de bu yasa dışı uygulamalara detek veren bir içerik sunuyorsa evet opelim.net de suçludur bizim gibi sağduyu sahibi insanlarda uyarmak zorundadır..

Şu Cam filim Görmemişliği Yüzünden Şu Ülkede Kaza Yapan İnsan Ölen insan Sayısı Kaçdır Acaba Araştırmak Lazım...

millet burnunun ucunu göremiyor birde simsiyah filim takıyor arabaya elin amerikalısı avrupalısı görüşü yüksek tutmak için organik lazer camlar yapıyor üretiyor xenon sistemler geliştiriyor bizimkilerde görüşü kısmak için elinden geleni yapıyor..

Doğru söze kim ne diyebilir ki. Zaten bizdeki en önemli saplantı kötüyü örnek almak değil mi? Eskiden ruhsatların arkasında araç muayene formunun benzeri bulunurdu. Muayene sonuçları da buraya işlendiği için kopartıp atamazdın. Yolda polis kontrol yaptığında tesbit ettiği eksiklikleri buraya işlerdi. İkinci kontrolde görmedim, bilmiyordum kuralı işlemezdi. Katlamalı cezayı yerdin. Üçüncü kontrolde de eksiklik giderilmemişse araç doğru parka çekilirdi. Çıkartmak dünyanın parasına mal olurdu. Nedense bu uygulama iptal oldu. İptal olunca da sonuç ortada. Herkes her istediğini yapar oldu. Gerekçe de çok basit. Böyle hoşuma gidiyor diyorlar. Dediğin gibi bazılarımız da bunlara arka çıkıyor. Bende plakasız arabaları seviyorum, şimdi plakaları kaldırıp atayım mı? Trafik kuralları kendimizin ve başkalarının can ve mal güvenliği için konduğuna göre, bazı insanların bu kurallara uymayın deme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar anlamıyorum. Kurallara uymayan bir sürücü kendinden bir cana zarar verirse aynı arka çıkmayı burada yapabilecekler mi? yoksa kanun, nizam, intizamlara uyun diye buradan kendilerini mi paralayacaklar.

Son düzenleme:
savaş abicim işde bu kontrolsüzlük bizi bu hale getirdi geçende bir çocuk gördüm çocuk ön ızgaranın arkasına polis çakarı takmış arasıra yakıp yakıp duruyordu bazen bakıyorum trafikde polis sireni takanlar var neyse bizim burada uyarmamızla yazmamızla bir şey değişiceğide yokya daha çok sevmeyen arkadaş ediniriz...

çünkü bir arkadaşda çıkıp çok rahat o zaman satılmasın dükkanlarda açık seçik bir şekilde diyebilirki oda haklı hani bulınmıycak şeyler değil bu gün git bir oto aksesuarcısına tepe lambasından polis sireninden filimlere kadar adamlar ne kadar yasa dışı şey varsa rahat rahat satıyor yani balık başdan kokmuş..

tamam yarın olsun yönetimle ne kadar illegal uygulama varsa jant,yay,angel,xenon,amortisör,logo iptali,film,neon vs yasalarda ne kadar yasak unsur varsa konuşalım sitede tamamiyle bu kelimeler ve bunların bulunduğu içerik kaldırılsın

tamam yarın olsun yönetimle ne kadar illegal uygulama varsa jant,yay,angel,xenon,amortisör,logo iptali,film,neon vs yasalarda ne kadar yasak unsur varsa konuşalım sitede tamamiyle bu kelimeler ve bunların bulunduğu içerik kaldırılsın
Piyasadan bıçakları toplamakla cinayetler önlenebilir mi? Yazdıklarının içinde illagal olan da var olmayan da. Herşeyi abartılı bir şekilde yasaklamak marifet değil. Modifiye, aksesuar konusu ile kurallara uymamakta inat etmek farklı kavramlar. Daha evvelki konuların birinde bahsi geçmişti. Devlet modifiye ile ilgili bir birim kursun, belli kuralları, yaptırımları olsun, teknik izinleri alınsın (Ör:LPG deki gibi), vatandaş da bilinçli ve kurallı olarak modifiye ile ilgilensin demişdik. Sen de bu konuyu hatırlarsın. Bu kurum vasıtası ile yasakları belirtirsin, neden yasak olduğunu teknik olarak izah edersin, insanları aydınlatırsın, bilgilendirirsin, uygun olanları ruhsata işleyip legal hale getirirsin herkes sorumluluğu bilir, kavga gürültü olmaz. Bence de doğrusu bu şekilde olmalı.

abartmaya gerek yok Tecancım ben senin benim hepimizin hayatını tehlikeye atmıycak her türlü şeye yasal olmasada göz yuma bilirim sonuçda bir şey olsa cezasını sen yersin polisden altı üstü ama bir filim nebiliyim savaş abinin dediği plakasız gezenler polis sirenleri falanlar filanlar bunlar sadece sana değil yeri gelir çevrendekilerede zarar verebilir

Sana Şöyle Örnek Veriyim

Düşün Yolda bir kadına arabayla çarpıyorlar çarpan çocukda böyle façalı çaçalı denilen tarzda araba yapmış plaka yok camlar simsiyah kadın ölüyor sende kazaya şahit oluyorsun polis gelip sorsa aracın plakasını aldınmı ne dersin yok diyiceksin yada sorsa çarpanın eşgalini bize ver veremessin camlar filimdi polis bey görmedim diyiceksin o gece evine gidip rahat bir uyku yatabilirmisin ...

yoksa kast ettğim şey jant,yay,angel,xenon,amortisör,logo iptali falan değil bunların kimseye bir zararı olmaz senin görüşünü engellemez sürüşünü engellemez bunların bazıları faydalıdırda mesela yay xenon denge çubuğu falan gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri