geçmiş olsun...inşallah diğerlerini atlatırsın film arabana yakışıyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim Aklımın Almadığı Arkadaş Trafik Yasalarına Aykırı İş Yapmış ve Ceza Yemiş Burda Alel Açık Bir Şekilde Nasıl Bazı Arkadaşlar Destek Verebiliyor Sökmene Gerek Yok Arkadaşım Diye İnanın Şaşırıyorum.. İlla ikinci bir yada üçüncü bir cezamı yemesi lazım sökmesi için yada sinirli bir polise denk gelip yolun ortasında kıllığına camlardaki filmi tırnaklarıyla sökmesimi lazım....
Birde bunu destek veren bazı arkadaşların avatarlarında trafik canavarı resmi var ama kendi trafik canavarlarını böyle yaratıyorlar....
Doğru söze kim ne diyebilir ki. Zaten bizdeki en önemli saplantı kötüyü örnek almak değil mi? Eskiden ruhsatların arkasında araç muayene formunun benzeri bulunurdu. Muayene sonuçları da buraya işlendiği için kopartıp atamazdın. Yolda polis kontrol yaptığında tesbit ettiği eksiklikleri buraya işlerdi. İkinci kontrolde görmedim, bilmiyordum kuralı işlemezdi. Katlamalı cezayı yerdin. Üçüncü kontrolde de eksiklik giderilmemişse araç doğru parka çekilirdi. Çıkartmak dünyanın parasına mal olurdu. Nedense bu uygulama iptal oldu. İptal olunca da sonuç ortada. Herkes her istediğini yapar oldu. Gerekçe de çok basit. Böyle hoşuma gidiyor diyorlar. Dediğin gibi bazılarımız da bunlara arka çıkıyor. Bende plakasız arabaları seviyorum, şimdi plakaları kaldırıp atayım mı? Trafik kuralları kendimizin ve başkalarının can ve mal güvenliği için konduğuna göre, bazı insanların bu kurallara uymayın deme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar anlamıyorum. Kurallara uymayan bir sürücü kendinden bir cana zarar verirse aynı arka çıkmayı burada yapabilecekler mi? yoksa kanun, nizam, intizamlara uyun diye buradan kendilerini mi paralayacaklar.Benim Aklımın Almadığı Arkadaş Trafik Yasalarına Aykırı İş Yapmış ve Ceza Yemiş Burda Alel Açık Bir Şekilde Nasıl Bazı Arkadaşlar Destek Verebiliyor Sökmene Gerek Yok Arkadaşım Diye İnanın Şaşırıyorum.. İlla ikinci bir yada üçüncü bir cezamı yemesi lazım sökmesi için yada sinirli bir polise denk gelip yolun ortasında kıllığına camlardaki filmi tırnaklarıyla sökmesimi lazım....
Birde bunu destek veren bazı arkadaşların avatarlarında trafik canavarı resmi var ama kendi trafik canavarlarını böyle yaratıyorlar....
Piyasadan bıçakları toplamakla cinayetler önlenebilir mi? Yazdıklarının içinde illagal olan da var olmayan da. Herşeyi abartılı bir şekilde yasaklamak marifet değil. Modifiye, aksesuar konusu ile kurallara uymamakta inat etmek farklı kavramlar. Daha evvelki konuların birinde bahsi geçmişti. Devlet modifiye ile ilgili bir birim kursun, belli kuralları, yaptırımları olsun, teknik izinleri alınsın (Ör:LPG deki gibi), vatandaş da bilinçli ve kurallı olarak modifiye ile ilgilensin demişdik. Sen de bu konuyu hatırlarsın. Bu kurum vasıtası ile yasakları belirtirsin, neden yasak olduğunu teknik olarak izah edersin, insanları aydınlatırsın, bilgilendirirsin, uygun olanları ruhsata işleyip legal hale getirirsin herkes sorumluluğu bilir, kavga gürültü olmaz. Bence de doğrusu bu şekilde olmalı.tamam yarın olsun yönetimle ne kadar illegal uygulama varsa jant,yay,angel,xenon,amortisör,logo iptali,film,neon vs yasalarda ne kadar yasak unsur varsa konuşalım sitede tamamiyle bu kelimeler ve bunların bulunduğu içerik kaldırılsın