Filmli Camlar Muayeden Geçmiyor mu ?

EyüpSultan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Eki 2009
Mesajlar
483
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
bişey duydum filmli camlar muayeneden geçmiyormuş artık doğru mu bende 3 numara film var kusurlu mu geçer hiç mi geçmez
 
muayeden geçse nolcak,polis gördü mü çakıyo cezayı afffetmiyor artık.ben geçmiştim hafif kusurlu olarak tüvden ama polis kesti cezayı çıkarttırdı.
 
Emre'ninde söylediği gbi tüvden geçiyor fakat hafif kusurlu olarak.
 
Benim Arabamda Arka 3 Camda 2 Numara Film Vardı. Ankarada Oturuyorum. Eryaman TÜV 'de 2009 Aralıkta Muayeneden Hafif Kusurlu Olarak Geçtim. Muayeneden 3 Hafta Sonra Bahçelievler 7. Caddede Polis Saolsun Çevirip Daha Savunmasını Yapamadan Çizdi :) Arkadaşım Sorun Teşgil Etse Muayeneden Geçmez Ama Gelde Anlat :) En İyisi Orjinal Siyah Cam Ama O Kadar Parayı Ona Verebilecek Olsam Zaten Öyle Bi Araba Alırdım :)

Eğer Taktırmayı Düşünüyorsan Polis Engelinin En Az Olduğu Yerlerde Kullanacaksın. Bunu Göze Almak Gerekiyor. Dandik Bi Film Taktırmassın. Taktıracağın Filmede Vereceğin Paraya Yazık Oluyor. :)
 
MAAA LE SEFFFFFFFFFF muayenede film olayı bittiii geçmezzzzzzzzzzz
kısa ve öz
 
Yalçin bey yaniliyorsunuz daha iki hafta önce muayeneye girdim 3 numara film var ve hafif kusurlu olarak geçti daha polisede takilmadim:dhiççç
 
Yalçin bey yaniliyorsunuz daha iki hafta önce muayeneye girdim 3 numara film var ve hafif kusurlu olarak geçti daha polisede takilmadim:dhiççç

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.
 
Ruhsat değişimi yapacak bi nedenle (örnek lpg montajı) muayeneye giren araçlar gecmiyor. istisna muayene istasyonları olabilir ama şuan için yasak keskinleşiyor. ceza olayıda gün gelir bi polis amca öper yanaklardan :) oda nasip işte
 
Hala bir ikilem var sanki ama bildiğim kadarıyla ek1 belgesi almak zorunda kalırsan filmleri mecbur söktürüyorsun muayeneden geçse ne fayda polis cezayı yazıyor, dün benim kız arkadaşımı çevirmişler antalyada ehliyet ruhsat istemiş polis vermiş bizimki hiç ceza puanınız yok ama camlarınızda film var demiş bizim ki bayan olduğum için sıkıştırıyorlar ve rahatsız ediyorlar demiş polis sizde haklısınız devam edin demiş.
 
Geri
Üst