Mahsuru yoksa egea yıllık kiralamada ne kadara gelicekBakalım yarın kesinleşecek.. Sözleşme işlerine bakacağız.. Muhtemelen olumlu sonuçlanıp en geç iki hafta içersinde aracı teslim alacağız..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahsuru yoksa egea yıllık kiralamada ne kadara gelicekBakalım yarın kesinleşecek.. Sözleşme işlerine bakacağız.. Muhtemelen olumlu sonuçlanıp en geç iki hafta içersinde aracı teslim alacağız..
3 senelik kiralıyorum.. Aylık 299 Euro + KDV'ye en uygun teklifi aldım.. Bugün sözleşmesini imzalıyorum.. Bir iki hafta içinde Bursa'daki fabrikasından Ankara'daki Fiat Bayisine gelecek araç.. C-Elysee için 5 hafta diyorlardı bu bayağı iyi oldu..
Güle güle kullanın, pişman olacağınızı sanmıyorum
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdiden hayırlı olsun.
berkay bu kiralamada her türlü masraf onlaramı ait ( kasko, vergi, bakım, lastik vs.)
Evet abi plakaya 800000 liralık kaskosu yapılıyor.. İki takım lastiği veriliyor (yazlık kışlık) her 50000 km'de değiştiriliyor.. Vergisi onlardan, sigortası onlardan, bakımları onlardan.. Yani abi kısacası cebimden ekstra birşey çıkmayacak.. Clio'ya ettiğim masraftan sonra bu aracı düşündükçe istemsizce keyifleniyorum