Finish kare 1000p

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sqlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sqlear

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum nerden kaça bulabiliriz ?:rakir:

Bu 60g kadar olanı yalnız, 2-3 uygulama sonrası bitecektir.

Büyük kutuda pek kalmadı internette, getirmiyorlar TR'ye çok fazla herhalde.

Erdem boyaya bir mail atın.İstek üzerine arada bir büyük kutu ürün getirtiyorlar. Ben 5 ay kadar önce onlardan 75TL'ye almıştım.Ürün oldukça güzel 1 ay çok net koruma sağlıyor,su iticiliği ise müthiş :) :)

bende buldum erdem boyada fakat 60 gr 25 tl olduğu için bu şekil pahalı oluyor kutu halinde arıyorum. mail atayım belki yardımcı olur.

20 dolara yabancı sitelerde gördüm fakat ne kadar güvenilir orası ayrı bi mesele...

Collinate 915 i çok övüyorlar.En az 6 ay dayanıyor diyorlar.Bir bilginiz var mı?

Collinate 915 i çok övüyorlar.En az 6 ay dayanıyor diyorlar.Bir bilginiz var mı?

Ben kullanıyorum 2 yıldır

Bitmek bilmiyor meret :)

Üretici(collinite) bu waxı koyu renkli araçlar için öneriyor ama derseniz ki açık renklerde durum ne, inan farkı yok :)
Gayet kaliteli waxtır, 6 ay biraz fazla olmuş belki yabancı ülkelerde öyledir ama bizim ülkede max 3-4 ay tabi pril ve fırçasız yıkamalarda :)
Güzel bir parlaklık veriyor araca tabiki nano kadar değil

Kısacası şüphe etmeden alabilirsiniz, yazının başında da belirttiğim gibi bitmek bilmiyor maşallah bereketli bir ürün :)

Ben kullanıyorum 2 yıldır

Bitmek bilmiyor meret :)

Üretici(collinite) bu waxı koyu renkli araçlar için öneriyor ama derseniz ki açık renklerde durum ne, inan farkı yok :)
Gayet kaliteli waxtır, 6 ay biraz fazla olmuş belki yabancı ülkelerde öyledir ama bizim ülkede max 3-4 ay tabi pril ve fırçasız yıkamalarda :)
Güzel bir parlaklık veriyor araca tabiki nano kadar değil

Kısacası şüphe etmeden alabilirsiniz, yazının başında da belirttiğim gibi bitmek bilmiyor maşallah bereketli bir ürün :)

Sanki onu bulmak sorun gibime geliyor.

Fk alırken erdem boyada colide vardı. Yaz sıcağı için FK kışın yağmur çamur için Coli diyorlardı :) :)

FK zaten "hight temp paste wax" diye geçiyor. Ama yüksek sıcaklık olayı yine koyu renk araçlar için geçerli. Gümüş gri aracımda Collinite 915'i yaz kış kullandım, dayanıklılık olarak çok fark göremedim. 3 ay civarı kolaylıkla kalıyordu boyada.

476s diye "double coat" adında bir cilası var Collinite'ın. 915'ten daha da uzun süre kalıyor.

Ben şu anda likid sealant 845 cilasını sipariş ettim, haftaya gelecek ABD'den. likid olduğu için makina ile kullanımı çok rahat ve yine aynı şekilde çok uzun süre dayanıyor.

Geri