Finish kare 1000p

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sqlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ebay'den bulunabilir. Getirtmek 2-3 hafta ve ~$25 kargo ücreti ile mümkün olabiliyor.

Benim cilalı oto şampuanları için bir araştırmam olmuştu, htta burada konu da açmıştım o sırada yine skodaforum da murat isimli ataş temsilcisinin bir yazısında görmüştüm autobella da cila olduğunu.Okuduklarım kadarıyla yazıyorum.Dediği gibi uygulamada ne olur onu bilmiyorum.

pazar günü murat abiye sordum autobella şampuanı cilalı olduğunu söyledi. ph nötr olması nedeni ile zararsız olaup cila veya nano katmanından yemiyormuş.

pazar günü murat abiye sordum autobella şampuanı cilalı olduğunu söyledi. ph nötr olması nedeni ile zararsız olaup cila veya nano katmanından yemiyormuş.

O zaman wax ada zarar vermez düşüncesi akla geliyor.En azından kafamızdaki soru işareti böylelikle gitmiş oldu :)

elle kullanım şampuanı olduğu için fırçasız yıkama ürünlerinden daha yumuşak ve korumayı az etkileyen veya etkilemeyen içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum. atas ın 10 dan fazla ürünün kullanıyorum, olumsuz bir sonuç görmedim.

Atas ın waxını kullanan varmı nasıl peki ??

waxy çok uzun süreli koruma sağlamıyor ama uygun fiyatı ve bol miktarı ile ayda bir wax atanlar için ideal bence.

virtus 457 nin uzun süreli koruma sağladığını belirtti atas yetkilisi murat abi ama denemek için sıra gelmedi.

Geri