Kısa süre önc ihtiyacım olduğunda (autoglym ürününü araştırdım) erdem boyanın sitesini incelediğinde autobella elle yıkama cilalı şampuanının waxların ömrünü uzattığını yazan bir satır vardı.Bu konuda düşüncesi olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fk1000 de var bende(henüz denemedim) colli 476 da(bolca kullandım) ikisi de güzel markalar hangisini bulursanız alın derim. ürünün dayanım süresi aracın kullanım şekli, yıkanma sıklığı ve kullanılan ürünlerle alakalı. ucuz yıkamalara maksimum 3-4 yıkama dayanırlar.
autobella waxı desteklemez cilasız ph nötr bir şampuandır, genelde nano koruma olanlar tercih ediyor(nanonun üstüne cila olmasın diye)
Arkadaşlar merhaba ürünler güzel ürüne benziyor ama mesela bizim araçta kılcal çizikler var pasta cila yapmadan sadece waxı kullansak nasıl olur çizikler daha çok göze batarmı?
Tamamen bu sayfadaki açıklamalar doğrulusunda sorduğum bir soruydu.
http://erdemboya.ticaretimiz.com/p217989-auto-bellacilali-notr.html
burda bahsedilen cilanın ömründen yemediği yönünde. her yıkamada cila biraz daha yazıflar ya onu yapmadığı belirtilmiş. bu işte ters bi olay var ki şampuan ne kadar güzel kir söküyorsa o kadar güzel cilayı da söküyordur