Finish kare 1000p

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sqlear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kısa süre önc ihtiyacım olduğunda (autoglym ürününü araştırdım) erdem boyanın sitesini incelediğinde autobella elle yıkama cilalı şampuanının waxların ömrünü uzattığını yazan bir satır vardı.Bu konuda düşüncesi olan var mı?

fk1000 de var bende(henüz denemedim) colli 476 da(bolca kullandım) ikisi de güzel markalar hangisini bulursanız alın derim. ürünün dayanım süresi aracın kullanım şekli, yıkanma sıklığı ve kullanılan ürünlerle alakalı. ucuz yıkamalara maksimum 3-4 yıkama dayanırlar.

autobella waxı desteklemez cilasız ph nötr bir şampuandır, genelde nano koruma olanlar tercih ediyor(nanonun üstüne cila olmasın diye)

fk1000 de var bende(henüz denemedim) colli 476 da(bolca kullandım) ikisi de güzel markalar hangisini bulursanız alın derim. ürünün dayanım süresi aracın kullanım şekli, yıkanma sıklığı ve kullanılan ürünlerle alakalı. ucuz yıkamalara maksimum 3-4 yıkama dayanırlar.

autobella waxı desteklemez cilasız ph nötr bir şampuandır, genelde nano koruma olanlar tercih ediyor(nanonun üstüne cila olmasın diye)

Tamamen bu sayfadaki açıklamalar doğrulusunda sorduğum bir soruydu.

http://erdemboya.ticaretimiz.com/p217989-auto-bellacilali-notr.html

Arkadaşlar merhaba ürünler güzel ürüne benziyor ama mesela bizim araçta kılcal çizikler var pasta cila yapmadan sadece waxı kullansak nasıl olur çizikler daha çok göze batarmı?

Arkadaşlar merhaba ürünler güzel ürüne benziyor ama mesela bizim araçta kılcal çizikler var pasta cila yapmadan sadece waxı kullansak nasıl olur çizikler daha çok göze batarmı?

Derin değilse hayalet gibiyse benim kullandığım autogly srp var.Çizikleri doldurup kapatıyor.Üstüne bir de wax sürüyorsun yeni gibi oluyor.Ama benim uyguladığım araç gibi iyice boyanın içine edilmiş durumdaysa pasta şart oluyor.Ama araba resimdeki gibiyse autoglym+wax daha iyi olur.Benim açtığım autoglym diye bir başlık var onu incelersen bir çok arkadaş detaylı bilgiler paylaştı o konu içinde.

Tamamen bu sayfadaki açıklamalar doğrulusunda sorduğum bir soruydu.

http://erdemboya.ticaretimiz.com/p217989-auto-bellacilali-notr.html

burda bahsedilen cilanın ömründen yemediği yönünde. her yıkamada cila biraz daha yazıflar ya onu yapmadığı belirtilmiş. bu işte ters bi olay var ki şampuan ne kadar güzel kir söküyorsa o kadar güzel cilayı da söküyordur ;)

burda bahsedilen cilanın ömründen yemediği yönünde. her yıkamada cila biraz daha yazıflar ya onu yapmadığı belirtilmiş. bu işte ters bi olay var ki şampuan ne kadar güzel kir söküyorsa o kadar güzel cilayı da söküyordur ;)

O zaman firma çelişkili açıklama ypıyor diye düşünmek durumundayız.Şöyleki, her şampuan cilalı katmana zarar verir.Ama bu ürünün boyaya cila katmanıoluşturmak gibi bir özelliği varsa her kat cila altta kalan kısmı kendi tabakasıyla korur.Ben bu ürünü google de incelediğimde kullanıcıların çektiği videolar resimler aracın soluk rengini cilalanmış parlak bir seviyeye getirdiği yönde idi.Aslına bakarsanız bizim yazdıklarımız teoride kalır bunu deneyip uygulamadaki aslını görmek gerekir.

kemal hocam cilalı olan atas proteo şampuandır, dls şampuanda da az miktarda cila vardır ama autobella da yok bildiğim kadarı ile. autobella kullanmadım ama bolca proteo ve dls kullandım/kullanıyorum. hatta bu pazar ikitelli sanayide atas buluşması var, distribütörüne sorarım. ayrıca gelmek isteyenleri bekleriz. pasta-cila-kil-polisaj makineleri-köpükler havada uçuşuyor :D proteo sürekli kullanıldığında içindeki cila sayesinde götürdüğü korumayı yerine koyarmış gibi oluyor ama kaliteli bir cilanın yerini tutmuyor elbet. bu işlerle çok ilgilenmeyen birine koruması yeterli bile olur aslında ama benim gibileri kesmiyor :D

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=22234

Son düzenleme:
Benim cilalı oto şampuanları için bir araştırmam olmuştu, htta burada konu da açmıştım o sırada yine skodaforum da murat isimli ataş temsilcisinin bir yazısında görmüştüm autobella da cila olduğunu.Okuduklarım kadarıyla yazıyorum.Dediği gibi uygulamada ne olur onu bilmiyorum.

erdem boya ya mail attım kutu olarak satmıyoruz 60 grmlık satıyoruz dedi :(

Geri