Ynt: FK spor yay 3,5 bilgisi olan
@ftertezzek link' Alıntı:sayın Reis
paylaşımınızı dikkatlice okudum bu kadar tecrübenize istinaden kendi aracınıza uygulamış olduğunuz modifiye veya güzel görünüş adı altında tavsiye ettiğiniz markalı yay ile tamamen zıt bir yaklaşım içerisindesiniz.
emin olun kendi orjinal yaylarıız şu anda kullanmış olduğunuz linear bile olduğundan şüphe duyduğum FK 'dan bin kat daha iyidir.
burada mesele ucuz yay kalitesiz pahalı yay mükemmeldir mantığı ile her ikimizde boş yere marka fanatikliği de yapmayalım
araç orjinal amortisörleri ile kullanılan performans yayları araç ağırlık merkezini yere yakınlaştırdığından pozitif etkisi bulunur. en basiti moose test diye tabir edilen ani manevralarda salınımı azaltmak ve savrulmayı az da olsa engellemek için kullanılır.
herşeyden önemlisi burada yolu tutan lastiktir 1000-1500 tl jant'a para verip 600-800 tl aralığındaki lastiklerle yol tutmak tamamen mucize ve palavradır.
bu saatten itibaren bu konuya yazacağım başka hiçbir kelime yoktur. tavsiye ve bilgi almak isteyen arkadaşlara pm yolu ile gerekli her türlü yardımda bulunulacaktır.
iyi ve kaliteli forumlar
esen kalın.
anlayışınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim yanlış anlaşılmak istemem burda amacım polimik felan yarakmakta değil ama benim bahsetmek istediğim belirtilen markaların çoğunu kullandım ve son olarakta FK markası ile tanıştım tanıştıktan sonrada diğer yaylara ödediğim paralara yazık olmuş dedim bence spor yay tek başına sadece görsellik onun içinde bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bu konuda herkesin ayrı fikirleri olabilir onlarada saygı duyarım ama FK markasından bir kullanıcı olarak gayet memmunum