FL 100 fotoğrafları ;)

kazasız belasız ...
bu arada fotoğraflar çok güzel ama biraz eksiklerin war gibi :D makine ne kullanıyosun ?

maşallah yakıyor kamerayı bozmadı dimi :D:D

manuel modda cekip diyaframi olabildiince kapali tutup aracin isiklarini daha net yakalayabilirsin

manuel modda cekip diyaframi olabildiince kapali tutup aracin isiklarini daha net yakalayabilirsin

makinayı yeni aldım şimdilik pek bi bilgim yok yavaş yavaş öğreniyorum. alırken çok hevesle aldım ama şimdi hiç ilgimi çekmiyor satmayı düşünüyorum bide yanlış yazmışım makinam 450d özür dilerm :) bu dediklerini nasıl yapabilirim tarif edermisin ?

tabi yardim ederim ama internetten bu konuyla ilgili bircok dokuman bulabilirsin diyafram estantane isik dengesi... cok zevkli bi istir kaptirdin mi kendini kurtulamazsin :D

tabi yardim ederim ama internetten bu konuyla ilgili bircok dokuman bulabilirsin diyafram estantane isik dengesi... cok zevkli bi istir kaptirdin mi kendini kurtulamazsin :D

okulda fotografcılık klübü acıldı dedik gidelm belki bişeyler ögrenirz gittk, illaki pro makina isteriz dediler aldık bakalm bi tane. ara sıra kullanıyorum ama bişey anlamıyorum pek, full auto da çekmiyorum ama hiç o kadar da acemi değilim :D P modunda takılıyorum öyle, ıso ayarı falan yapıyorum kendimce.. biraz araştrym şimdi netten yarın bikaç fotolar çekmeyi denerm ama aracın yeni hali çok gıcık şu anda

Güzel olmuş Maaşallah nazar değmez inşallah.

Sarı parklar trafik kurallarına uyuyormu bi sorun çıkarmı acaba güzelmiş. Uygulamada kolay.

Geri