follow me sellektör yapmadan aktif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: follow me sellektör yapmadan aktif

Fab link' Alıntı:
Sadece cosmo dami var bu ozellik

Cosmo-Sport ve Enjoy Plus araçlarda mevcut ama Edition donanımda bu özellik var mı bilemiyorum.  ::)

Source ad üye arkadasımız obd kablosunu yollasa daha neler yaplarımda iste imkanlar zorluyor beni

bu arada mert site durumu  nedir acaba

onurody link' Alıntı:
bu arada mert site durumu  nedir acaba

Bizde sizin gibi alan sağlayıcısı şirketten haber bekliyoruz şuanda.  ::)

Ben bu olayı beceremedim birseyi eksikmi yaptım ki acaba. Dediğiniz gibi ayarlardan tek anahtarı sectim ve bir anahtarda uzunlar acıkken kapattım. Denedim birkac kere olmadı.

Abi bu hangi ayarlar? Nerede bu 30 sn?

yaptıgım seyler sırayla uzunları yakıp kapı acık ayralara girip sıfırlamak tekrar ayar yapmak  ve kumandalrı sıfırlayıp arac ayarlarını tek kumandada  kulanmak.(kumandalardan bitanesi master key ola bilir kitapta sanki böyle birşey anlatıyor ama bilgim yok)arkadaşlar beni takip edenler bilir bu konu üzerinde aylardır duruyorum hiç denemiyorsam günde 1kez deniyorum hırs yaptım internette araştırken o site bu forum cat pat ingilizce ile okuya bildiklerimle you tube videolar izlerken konuşmlardan gördüklerimden.bu zamana kadar geldim.ben aracımı ilk aldıgımda bu şekildeydi bagaj projem için yedek anahtarı kontağa taktıgım anda hersey sıfırlandı şimdi tekrar eski haline getirip video cekmek isterdim adım adım hak verin ki okadar zamandır ugrasıyorum bana revamı bu 023hm tek diye bilecegim en basıt ve başka özelikleri acmanın yolu obd kablosundan geciyor.

Sevgili onur kardesim,sistemi cozmussun ama anlatiminda problem var.ne demek istiyorsun ne yaptin hic birisi anlasilmiyor.sunlari ya duzgun bir turkceyle tek tek yaz ya da video cek,sesli kendini daha iyi anlatiyorsun ;)

anlatım problemim ola bilir.bunun için özür dilerim..işlem biraz karmaşık defalarca denedikten sonra oldu oyuzden video cekmem mümkün degil  acıkcası aracın butun ayarlarını ve kumandanın butun ayarlarını sıfırlayıp fabrıka ayarlarına dönderiyoruz..ve tek kumandada ayar yapıyoruz bukadar anlaşılmayan yeri yok heralde.
son birşey ben yeni projem üzerinde çalışıyorum bu konu benim için geride kaldı şimdilik

Geri