follow me sellektör yapmadan aktif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: follow me sellektör yapmadan aktif

Dediklerimi yanlis anlama,bizler senin kadar bilgili olmayabiliriz,ki bunu senden baska da yapan yoktur,bu yuzden calismani tebrik ediyorum gercekten eline saglik ama bunu yapmak isteyen bizler icinde daha net anlatirsan seviniriz sadece.

Mesela,arabanim anahtarlarini sifirlamaktan bahsetmissin,anahtarlar nasil sifirlanir bunu bilmiyoruz.
Kumanda ayarlarini sifirladiktan sonra tek bir kumandayi kontaga takip arabayi calistiriyoruz ve ARAC AYARLARI kismindan fabrika ayarlarina geri don mu diyoruz?
3. adim olarakta arabanin kapisi acik haldeyken uzunlari yakip dis ortam aydinlatmasini 30sn mi yapiyoruz?

İzlenmesi gereken adimlar bunlar midir? Ayrica videonda bi bip sesi geliyor o nedir acaba?

Demek istedigim buydu adim adim bu sekilde anlatirsan hem yapmak isteyen kisiler bunu yapar hemde sana caban icin bir tesekkur etmis olur. Yeni projende basarilar simdiden...

kısmen bu sekilde kumanda sıfırlama her ikisnide kontakta takı iken aracı fab.ayarına döndürüyoruz kumanda ayarıda sıfırlanmış oluyor ben extra kumanda pillerini cıkardım birde şöfer kapısna anahtarı takarak tekrar tanıttım extraolarak.kapı uzunlar ve 30sn olayı tamamen bir videoda gördüğüm için söyledim (ince eledim sık dokudum 012uhu)kafayı yiyecektim ama oldu
bip sesi follow me home özelliği aktifleştiği için aracın gövdesinden geliyor.şu anda sizin araclarınızda içerine girip kapıyı kapatın kumandadan kilitleme ve ardından açma  butonuna basarsanız fark edersiniz.normalde dışarıda oldugumuz için fark edemiyoruz. siz arkadaşlara bu konuda bukadar yardımcı olabiliyorum üzgünüm :(

yapmadan acıklamıyacaktım ama kusurumuz için yeni projemin amacını acıklayayım geri viteste dış aynaların aşagı inmesi ve geri vitesten cıktıktan sonra eski konumuna gelmesi jetta videosunu koyuyorum 5.dk dan sorası izleyin Jetta Mirror Down Ayarı (Jettaturkiye.com)

eline sağlık durmak yok yola devam teşekkürler

Evet anlayabiliyorum ben bugün bir haftadır ilk defa araca bindim ve sürekli kullandığım anahtar iş yerinde kalmış yedek anahtar la kullanınca radyo ayarları bile farklı idi bilgiler için teşekkürler her iki anahtar için ayrı proğramlama yapabiliyor muşuz arkadaşlar bilgi için çok teşekkürler.

İlk fırsatta deneyeceğim

Tekrardan merhaba

Ben yaptigim islemi adim adim yazayim buraya
1.uzaktan kumandanin pilini cikarttim taktim
2.araci anahtar yuvasindan actim
3.confing kismina girip arac ayarlari kismindan fabrika ayarlarina dondurdum(fabrika ayarlarina dondurmedende arac kisisellestirmesi kapaliydi zaten,sifirladigimda da kapali konumda oldu)
4.dis ortam aydinlatmasi kapali konumda,onurody nin bahsettigi dakika ayari zaten fabrika ayarlarina donunce 30sn olarak gozukuyordu,bir degisiklik yapmadim.sadece dis ortam aydinlatmasini acik konuma getirdim.(bu islemlerin hepsini motor calisir durumda iken sofor kapisi acik,uzun farlar yanik sekilde yaptim)

Sonuc olarak islem tamamen basarisiz oldu,gene selektor yaparak devreye giriyor farlar...
Anlamadigim nokta bu forumda bu kadar uye var ve onurodynin araci ilk aldigi zamanda boyleymis ama kendisinden baska kimsenin aracinda bu ozellik yok ve bu yontemle acabilecek birisi oldugunuda sanmiyorum.servisede soracagim ama yardimci olabileceklerini sanmiyorum.
Konuyu takipteyim,saygilar.

Bugun yarim saat ugrastim  walll  032questn olmadi olduramadim.

Onur Bey, yardım aldığınız yabancı sitenin linkini / adını yazar mısınız?

google amcaya astra j follow me home yazarak dolaştım ositeden bu siteye gectim hiçte siteyi kayıtetmek aklıma gelmedi

Geri