Ford Fiesta 1.6 Sport vs Opel Corsa 1.4 Sport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utkutku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tercihte Fiesta öne çıkıyor.

100hp sport mu olur yaa :D

seçenekler arasında fiesta iyi bir seçenek

motor olarak öndede konfor olarak nasıl acaba :) bindigim fordların alayı kazık gibiydi fiestaya hiç binmedim ama.. almadan önce ona da bakın..

bende onu merak ettim gücü yakıt veriler falan daha iyi ama konfor nasıl corsayı biliyorum gayet iyi o konuda ama fiesta konusunda hiç bir fikrim yok

konfor olarak corsadan memnunum ama kimse yogurdum eksi demez bi arkadasımda fiesta 1.4 tdci vardı oda kendi arabasını ove ove bitiremiyordu ama hic binmedim fakat performans ve opsiyon olarak fiesta corsayı solluyo birkac farktan bahsedeyim corsada dijital klima ve yol bilgisayarı yok bunlar buyuk referanslar tercih konusunda geri kalan size kalmıs

konfor olarak corsadan memnunum ama kimse yogurdum eksi demez bi arkadasımda fiesta 1.4 tdci vardı oda kendi arabasını ove ove bitiremiyordu ama hic binmedim fakat performans ve opsiyon olarak fiesta corsayı solluyo birkac farktan bahsedeyim corsada dijital klima ve yol bilgisayarı yok bunlar buyuk referanslar tercih konusunda geri kalan size kalmıs

size de yeni bir corsa 3d ci olarak hayırlı olsun :) haklısınız kimse malına kötü demez corsa 3d kullanma sansım oldu gayet hoşuma gitti ama fiestayı görünce kafam karıştı binme fırsatım olsaydı netleşecektim ama binme fırsatım olmadı hiç fiestaya

bende onu merak ettim gücü yakıt veriler falan daha iyi ama konfor nasıl corsayı biliyorum gayet iyi o konuda ama fiesta konusunda hiç bir fikrim yok

ben ara ara fiesta kullanıyorum ama 1,4 tdci olanından. ben 100 km/s'den sonra aracın yol tutuşunda biraz eksiklik hissettim ama corsa'ya binmedim ama fiesta konforlu bir araç. belki bu yol tutuş hikayesi küçük araçlara alışık olmamakla alakalı birşeydir benim için. sonuçta genelde vectra ve omega kullanıyorum :)

ilginc bir celiski fiesta 1.4 tdci kullanan arkadasımda diyorki araba go kart gibi yol tutuyo bende biraz abarttıgını dusunuyodum birde 68 bg lik dizelin cok iyi uzadıgını fln anlattı bana :)

Geri