Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...
daha once bu ba$liga yazmi$tim ailenin corsa'si diye ancak, 15 gundur, bana ait bi corsa'm var bahsetmi$tim zaten burada da yaz sonunda du$unuyorum diye, ki yaz sonuna da kalmadan almi$ oldum. Arac 2008 Model 1.3 CDTI 90 Hp + Enjoy donanim + Spor Paket. Yeni gelen araclara 16" jant koyuyolarmi$, bana da oyle denk geldi, cok mutlu oldum Bi resmini $oyle ekleyim:
Bu da benim corsadan bi kare.Kendisini bende 1 aydır görmüyorum özledim walla inşallah bu hafta sonu kavuşurum.Aracım 07 model Cosmo + Teknik Paket ve Panoramik Cam tavanlı..
Erden,OPC opc dedin sonunda aldın kardeşim..Hayırlısı olsun ve Allah kaza beladan uzak tutsun..gerçekten cok cok harika özellikle kırmızı olması =) inşallah bana da nasip eder yüce rabbim
Erden,OPC opc dedin sonunda aldın kardeşim..Hayırlısı olsun ve Allah kaza beladan uzak tutsun..gerçekten cok cok harika özellikle kırmızı olması =) inşallah bana da nasip eder yüce rabbim