Aynen bende kullanıyorum orjinal plastik paspaslardan sabitleme mekanizması mevcut malzemesi de kaliteli ıslanmadan dolayı sertleşme ve özelliğini kaybetme problemi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fiyatlara fiberglas yapıyorlardır , fberglas en ufak çarpmada dağılıyor , bence plastik yapan yer bulabilirsen orada yaptır ama onun fiyatı biraz daha pahalıdır
abow beni aşar . Öğrenci adamız biz şimdilik fiberglass ile idare edelim. Kırılma şiddetini ölçme açısından soruyorum mesela Benzinliklerdeki Otomatik yıkamaya girsek kırılır mı ?1.500 1.700 civarı
Komple kit fiyatı; içinde opc line son susturucuda olması lazım bu fiyata dahil(sadece görüntü ses performans yok). İşçilik boya falan 2.000 bulur
Hmm tamam hocam eyvallah. Peki serviste felan yaptırsak plastik mi yapıyorlar fiberglass mı ve fiyatı nedir?Fiber glass olayına hiç girme. şekil yapıcam diye kaliteyi düşürme
Hmm tamam hocam eyvallah. Peki serviste felan yaptırsak plastik mi yapıyorlar fiberglass mı ve fiyatı nedir?
Spoiler yaptırcam hiç değilse :S