14 Ara 2016 #171 F Fiköze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2016 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Aracı aldıktan sonra web üzerinde gezinirken tanıştım. Eski konuları zamanım oldukça okumaya bilgilenmeye devam ediyorum Öğrenmenin yaşı olmaz...
Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Aracı aldıktan sonra web üzerinde gezinirken tanıştım. Eski konuları zamanım oldukça okumaya bilgilenmeye devam ediyorum Öğrenmenin yaşı olmaz...
21 Ara 2016 #172 U utangac1982 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Teyzeminoğlu sayesinde formu tanıdım, ikimizde opel astra sedan j kasa aldık hayırlısı bakalım
Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Teyzeminoğlu sayesinde formu tanıdım, ikimizde opel astra sedan j kasa aldık hayırlısı bakalım
6 Nis 2017 #173 S Son of Sun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Nis 2017 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? 1 hafta once konya'dan diyarbakir'a 1000 km de getirttim. Yeni aracimi internette arastirirken forumunuzu gordum. Herkese selam.
Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? 1 hafta once konya'dan diyarbakir'a 1000 km de getirttim. Yeni aracimi internette arastirirken forumunuzu gordum. Herkese selam.
6 Nis 2017 #174 C Cosmo1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2013 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Arabamin siparisini verdikten sonra gogle da aracim ile ilgili basliklari okurken buldum. Aracim gelene kadar 3, 4 ay sessizce yazılanları okudum.
Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Arabamin siparisini verdikten sonra gogle da aracim ile ilgili basliklari okurken buldum. Aracim gelene kadar 3, 4 ay sessizce yazılanları okudum.
7 Nis 2017 #175 E ekurt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2017 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? Google'a sordum burayı tarif etti...