Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Hoşgeldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun.

RE: Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

HasanM' Alıntı:
Hoşgeldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun.
Tesekkur ederim Hasan Bey

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar foruma bilgisayardan giremiyorum (sadece mobil) diye bir ibare çıkıyor çözümü nedir acaba?

Profilden tema ayarlarını kontrol edip mobil temayı kapatır mısınız?

Tekrardan merhaba opelsizasla ailesi ::)
Bilmiyorum beni hatırlarmısnız ?
Foruma olan saldırılar sonrası maalesef üyeliğim 2 defa düştü sonra tekrar yeni üyelik aldım en son düştükten sonra mail adresimle yeni üyelik alamamıştım.Bugün forumda gezinirken üyeliğimin aktif olduğunu gördüm yeni bir heycan sardı hemen yazmak istedim:) Gördüğüm kadarıyla forum eski canlılığını biraz kaybetmiş belki ben yanılıyor olabilirim . Aracıma yeni yeni projeler yapmıştım müsade varsa bunların hepsini vakit buldukça uygulama şekilleriyle paylaşacagım .

LPG KONUSUNDA DOYURUCU YORUMLAR ARARKEN RASTLADIM ;)

Ben internetle fazla meşgul olan bi arkadaşım sayesinde tanıştım " ticari olarak faydalı " olacağını Opel kullanıcılarının genelinin bu tür forumlarda sorunlarını ve ihtiyaçlarını karşılayacak bilgi ve malzeme arayışında olduğu söyledi bir kaç arkadaşla tanışma fırsatını da buldum forum aracılığıyla bence son derece verimli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Astra almaya karar verdiğimde internetten araştırırken tesadüfen girdim foruma. Baktım oldukca faydalı bilgiler var. Hayatımda bir ilk yaptım ve bir foruma üye oldum ?Kurucusundan üyesine kadar herkes yardımcı olmak için bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor.Şimdi kesintisiz her gün girip bakıyorum ne var ne yok diye

Bende araç için neler yapabilirim diye internette ve YouTube da bakarken ve yorumları okurken bu siteyi gördüm siteyi inceledim yorumlar takipler güzel ve j ciler de fazla sorulan sorulara arkadaşlar içtenlikle cevap veriyor dedim burası bize göre :)

Geri