Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

ahmetkan link' Alıntı:
Benim bir bilader var kusura bakmayın ama kafami etini yedi üye ol üye ol diye daha arabayı almadan. Adi da werewolf mudur nedir aklımda değil tanirsiniz ya Yavuz işte.
O gün bu gün yoklamadan edemiyorum tapatalkdan. Özellikle cd400 kullanımına ilişkin konu cok isime yaradı. Paylaşımları için Mert e de teşekkürü borç bilirim. Sorunlar, çözümleri akil danışma vs vs güzel forum.
Bol paylaşımlar ;)
İyi ki katıldınız, aktif forumlar dileriz.

Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

merhaba arkadaşlar nereye nasıl yazıcam bilemedim adim faik mersinden katılıyorum yeni opel sahibi oldum astra 2014 0 km forumdan faydalan mak için üye oldum

araba ararken tamamen tesadüfen karşılaştım üye oldum ve arabamı forumdan aldım :) okkk

Garip bir şekilde arabayı aldıktan sonra tanıştım  :o Tapatalk'tan aratıp bulmuştum.

Bir opel ASTRA J ile arkadaş olduğum gün :) steeringwheel
1.4 turbo ailesine 29 Aralık 2014 günü bende katılmış oldum...
Herkese kazasız belasız dileklerimle.

Uzun zamandır opelciyim çokta memnunum yeni Astra j business aldım aracima navigasyon taktirayim nasilmis derken burayı buldum. Buluşmalar falan çok hoş o anlamda aranizdayim. Tesekkurler.

egevdeniz link' Alıntı:
              Uzun zamandır opelciyim çokta memnunum yeni Astra j business aldım aracima navigasyon taktirayim nasilmis derken burayı buldum. Buluşmalar falan çok hoş o anlamda aranizdayim. Tesekkurler.
Kendinizi ve akabinde aracınızı tanıtmanızı arzu ederiz.

Merhaba arkadaşlar ,

Trabzon dan ֖mür ben,31 Aralık 2014 de Opel ailesine yeni katıldım bende ,

hikayem çok komik oldu ,Bozulan Chavrole cruz u servise götürmüş yerine ikame araç olarak astra dizel sedan 1,6 litrelik 136 beygir lik bir kiralık araç vermişti chavrole firması. Bizim evin yokuş çok saptır ,Astra ile yokuşu çıkarken arabaya çüş dedim resmen .Müthiş bir güç vardı arabada yılbaşı akşamı da
bayi ye bunu al bana astrayı ver dedim , ellerinde 1 tane kalmıştı .Maddi durumu çok çok iyi biri değilim ama marketten ciklet alır gibi araba almıştım .
  20 gün oldu,aracı kullandıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

formunuzu takip ediyor olacağım ,sevgiler herkese 

Taze_Opelci link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ,

Trabzon dan ֖mür ben,31 Aralık 2014 de Opel ailesine yeni katıldım bende ,

hikayem çok komik oldu ,Bozulan Chavrole cruz u servise götürmüş yerine ikame araç olarak astra dizel sedan 1,6 litrelik 136 beygir lik bir kiralık araç vermişti chavrole firması. Bizim evin yokuş çok saptır ,Astra ile yokuşu çıkarken arabaya çüş dedim resmen .Müthiş bir güç vardı arabada yılbaşı akşamı da
bayi ye bunu al bana astrayı ver dedim , ellerinde 1 tane kalmıştı .Maddi durumu çok çok iyi biri değilim ama marketten ciklet alır gibi araba almıştım .
   20 gün oldu,aracı kullandıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

formunuzu takip ediyor olacağım ,sevgiler herkese   
İkame araca bakar mısın, astra 1.6 cdti dizel, ve cruzun yerine. Cosmo olsaydı bari. şanslı kişiymişsiniz, astra ile tanışmanız gerçekten değişik olmuş, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Cvp: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Merhaba sivastan adem bu gun opel sahibi olduk bizde astra sedan sport 1.4 T AT 2016

Geri