Forumun opc tamponlu ilk gtc turbosu

gtc ler pistlerdeee :D hayırlısı olsujnn
aynen yaw harika arac su gtc melii gsi inda reklamini yapioruz bu arada:Dya gsi cilardan korkulur makinalarindan daha cok korkulur:D

Aracını çok beğendim güle güle kullan. Orjinal parçalar her zaman daha kaliteli daha şık duruyor. Harcadığın emeğe ve paraya gerçektende değmiş.

Aracını çok beğendim güle güle kullan. Orjinal parçalar her zaman daha kaliteli daha şık duruyor. Harcadığın emeğe ve paraya gerçektende değmiş.

eyvallah kardesim bi honda sahibinin begenmesi dahada güzel bi duygu çünkü hondacılar opeli sevmezler genelde:D

yakışmış güle güle kullan:)

arkadaslar arka tampon icin cuma gunu bi pazarlik yaptim 2.5 istiyolar sizce degermi yoksa gerek yokmu tum pazarliklar sonunda bu fiyata cikti

Arka tamponun bu şekilde güzel.Fazla masraf yapmadan OPC line body kitlerinden olan arka ekten koyabilirsin..

bencede adnan ın dedği gibi yap melih plastik bulabilirsen daha iyi

Arka tamponun bu şekilde güzel.Fazla masraf yapmadan OPC line body kitlerinden olan arka ekten koyabilirsin..
aslinda bende oyle dusunmustum zaten yan marspiyerler var onlari takim opc ninkiler cifti montaj dahil 1.5 e geliyo

bencede adnan ın dedği gibi yap melih plastik bulabilirsen daha iyi
abi ben zaten fiber almiorum hic biseyi olursa orjin olmassa hic olmasin mantigi daha iyidir:D

Geri