Forumun opc tamponlu ilk gtc turbosu

ok o zman ya gm alıcaksın ya steinmetz yada irmscher....yaklaşık 600 ytl civarında tutar :) ama senin özel kanaldan daha ucuza halledersin sen

Adnan'ın dediği gibi bence de ek daha iyi ve masrafsız olur.

ok o zman ya gm alıcaksın ya steinmetz yada irmscher....yaklaşık 600 ytl civarında tutar :) ama senin özel kanaldan daha ucuza halledersin sen

bakcaz abi artık ozel kanalda olsa yıne pahalı yaw arabaya bıse yaptırmak ıstıosun dunya para en ufak seyde bıle dunyanın parasını alıyolar bızden artık su araba tamamlansın rahat edıcem

eyvallah kardesim bi honda sahibinin begenmesi dahada güzel bi duygu çünkü hondacılar opeli sevmezler genelde:D

yiğidi öldür ama hakkını ver. Bu arabaya çirkin desem yalan söylediğim çok belli olacak:) Tekrardan güle güle kullan, mükemmel

fiber iyi değil tek fiberi ankarada bir usta var karlıkçı halil mineydi adı o adam süpermiş istanbuldan türkiyenin dörtbir yanından sipariş alıyormuş almanyadan bilea rabasıyla gelenler ona kit yaptırtıyormuş çok meth ediyorlar yolum düşerse bende benim araca kanat yaptırtıcam ona.. vectra c için çok güzel uzun kuyruk yapıyor irmsehir değilde vxr tarzı..

vectra c için irmsehirin kanadı kısacık varmı yokmu belli değil görünmüyor bile o hoşuma gitmiyor..

fiber uzak durulması gereken bir malzeme bence. Plastik madde en iyisidir.

fiber uzak durulması gereken bir malzeme bence. Plastik madde en iyisidir.
aynen bende oyle dusunuyorum zaten cips gibi çıtır çıtır kırılıyo darbe almasa dahi!!!!!!!

benim eski bmw emde arka tampon altım fiberdi önceki sahibi yaptırmışdı ben aldım bende 2 sene bindim yani 6 sene falandır o arka tampon altı üstündeydi ne kırıldı ne çıtır çıtır parçalandı :)

Geri