Kullanin boyle daha var , hatta iyi kullanmissiniz benim 50 bin km de şu haldeydi
soldaki...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanin boyle daha var , hatta iyi kullanmissiniz benim 50 bin km de şu haldeydisoldaki...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk
Dediğiniz gibi sizinkine göre benim balata daha gider ama arkadaşın dediği gibi disk dn de yemek daha büyük masraf olmadı bi 5000 bin sonra değiştriyim
Kullanin boyle daha var , hatta iyi kullanmissiniz benim 50 bin km de şu haldeydisoldaki...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk
Dediğiniz gibi sizinkine göre benim balata daha gider ama arkadaşın dediği gibi disk dn de yemek daha büyük masraf olmadı bi 5000 bin sonra değiştriyim
Mehmet için rahat olsun senin o balata disk yeme aşamasına kolay kolay gelmez.
Mehmet için rahat olsun senin o balata disk yeme aşamasına kolay kolay gelmez.
Peki nadir abi dediğini yapacağım gönlümde kullanmaktan yanaydi masraf açmasına karşı
Ek bilgi olsun arkadaşlarıma 41 bin km Araç balata bu halde ve abimin dediği gibi 10 bin daha gidebilecek durumda. Kullanım tarzım yeri gelir normal yeri gelir agresif lakin frenden önce motor freni ile yavaşlayip hafifçe freni kullanmam
Peki nadir abi dediğini yapacağım gönlümde kullanmaktan yanaydi masraf açmasına karşı
Ek bilgi olsun arkadaşlarıma 41 bin km Araç balata bu halde ve abimin dediği gibi 10 bin daha gidebilecek durumda. Kullanım tarzım yeri gelir normal yeri gelir agresif lakin frenden önce motor freni ile yavaşlayip hafifçe freni kullanmam
Baksana Olcay'ın balatalara resmen demiri kalmış aslında bu parça çok kolay aşınmıyor. Sadece işte şehir içinde aşınma olayı biraz daha fazla. Birde araç otomatik ise misal benim araç sürekli fren kullanmak zorunda kalıyorsun şehir içi şehir dışı fark etmiyor motorun gücünden fazla faydalanamayınca mecbur frenlere yükleniyorsun. O zaman da disk balata tükeniyor.
Baksana Olcay'ın balatalara resmen demiri kalmış aslında bu parça çok kolay aşınmıyor. Sadece işte şehir içinde aşınma olayı biraz daha fazla. Birde araç otomatik ise misal benim araç sürekli fren kullanmak zorunda kalıyorsun şehir içi şehir dışı fark etmiyor motorun gücünden fazla faydalanamayınca mecbur frenlere yükleniyorsun. O zaman da disk balata tükeniyor.
Doğru otomatiklerde maalesf erken tükeniyor. Sanirm arkadaş agresif kullanıyor ki dibini siyirmis balatalarin
Ben bu tarz olaylardan anlamam , yol bilgisayarim yok .Boşa atarsan daha fazla yakıt tüketirsin dikkat edersen yol bilgisayarında anlık tuketimde viteste inerken 0 yazar boşta ise hızına göre 3 , 2 yazıyor.
Ben bu tarz olaylardan anlamam , yol bilgisayarim yok .
Bu kadar guvenen birisi varsa madem 0 ise vitesteyken kontagini kapatsin bakalim gercekten sifir olunca ne oluyomus yasasin
Bosa atarim duzde suzulurum , gereksiz asinmanin onune gecerim , herkes bildigi gibi araba kullansin.